2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: Feljelentette a rendőröket a világ egyik legszadistább cigánya, amiért állítólag úgy bántak vele, ahogy megérdemli

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Find SIGG's Classic Aluminum Water Bottles at MYSIGG

Reducing our carbon footprint one bottle at a time!
From our sponsors
Feljelentette a rendőröket a világ egyik legszadistább cigánya, amiért állítólag úgy bántak vele, ahogy megérdemli
Aug 27th 2013, 06:44

Haláláig hónapokon át középkori módszerekkel kínozták a 25 éves B. Rékát, a gyilkosság három gyanúsítottja ellen nemrég zárták le a nyomozást. Egyikük, M. (azaz Maczák) Zoltán feljelentette az őt kihallgató rendőröket, az ügyészség kényszervallatás miatt indított eljárást.


Maczák

A magyar kriminalisztika történetének legbrutálisabb gyilkossága ügyében másfél hete zárták le a nyomozást, ám úgy tűnik, az ügy tartogathat még fordulatokat. Az egyik gyanúsított, M. Zoltán visszavonta eddigi beismerő vallomásait, és azt állítja: a kegyetlenkedésekben nem vett részt, csupán a holttest elásását vállalja magára.

A férfi egyben ­felje­lentést tett több, az elfogásában és a kihallgatásában részt vevő rendőr ellen. M. Zoltán azt állítja: szegedi elfogása közben, a beszállítása idején és a kihallgatása alatt is bántalmazták, így csikarták ki tőle a beismerő vallomásokat. A férfi átesett a fogdára történő befogadáskor kötelező orvosi vizsgálatokon, amelyek többek között bordarepedést ­rögzí­tettek. Fazekas Géza, az ügyészség szóvivője közölte: a Gyulai Nyomozó Ügyészség M. Zoltán áprilisi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást kényszervallatás ügyében.

– Senkit sem hallgattak ki gyanúsítottként, nem vált megalapozottá a gyanú. Az ügyészség már döntött az ­ügy­ben, de a vizsgálat végeredményéről még nem értesítették a feljelentést tevő személyt, így azt egyelőre nem áll módunkban nyilvánosságra hozni – tette hozzá a szóvivő.

Mint ismeretes, B. Réka holttestét 2011. október 6-án találták meg a battonyai rémségek házának udvarán, egy fal alá elásva. A nyomozók a lány szállásadóit, Sz.-né K. Adriennt és férjét, Sz. Zoltánt, valamint az asszony előző férjét, M. Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett ­em­ber­ölés­sel gyanúsítják. A trió hónapokon át kínozta Rékát, mire a lány belehalt sérüléseibe. Láncra verték, és az esti kártyapartikon dőlt el, ki sanyargathatja. Cigarettacsikkeket nyomtak el a bőrén, fogóval kitépték a fogait és a körmeit, izomstimulálóval áramot vezettek a testébe.

(Bors nyomán)

Korábban írtuk:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése