2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: Buziözön miatt zártak be két montenegrói templomot

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Buziözön miatt zártak be két montenegrói templomot
Aug 27th 2013, 12:25

Zárva tartott hétfőn Kotor két belvárosi pravoszláv temploma, mert ferde hajlamú turisták több ezer fős csoportját várták a montenegrói üdülővárosba.

Helyi sajtójelentések szerint a buzik "inváziójára" tekintettel a zárva tartást tudató hirdetmények fogadták hétfőn a híveket és a fartúró turistákat is. A kotori katolikus templomok nyitva tartottak.

Az ortodox templomok azért zártak be, mert Kotor történetében első ízben több ezer aberrált turistával a fedélzetén rövid időre kikötött a városban egy óceánjáró sétahajó. A Celebrity Silhouette fedélzetéről két és fél ezer szodomita özönlött Kotorba néhány órára.

A szerb ortodox egyház a homoszexualitás heves elutasításáról ismert. Amfilohije püspök, Montenegro metropolitája nemrég a pedofíliával egyenlőnek nevezte az azonos neműek kapcsolatát.

Júliusban a rendőrségnek kellett megvédenie az első budvai köcsögfelvonulás mintegy két tucat résztvevőjét a dühöngő tömegtől, amely kővel és üvegpalackokkal dobálta meg a résztvevőket. A hatóságilag engedélyezett esemény után egy ortodox pópa szenteltvízzel és imádsággal végzett egyfajta ördögűzést a hely "megtisztítására".

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése