2013. augusztus 27., kedd

Kuruc.info: Nyakunkon a kampány: az edzett nyelvű Obersovszky veszi át az M1 vezető politikai műsorát

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Nyakunkon a kampány: az edzett nyelvű Obersovszky veszi át az M1 vezető politikai műsorát
Aug 27th 2013, 16:04

Az Index úgy tudja, hogy a Schmitt Pál-interjúról elhíresült Obersovszky Péter veszi át Az Estét ősztől az M1-en. Az eddigi műsorvezetők közül Szöllősi Györgyi a Híradót vezetheti, Gulyás Istvánt pedig a Ma Reggelbe helyezték át.

Jövő hétfőtől tér vissza a nyáron csak hektikusan jelentkező Az Este című műsor az M1-re, de új műsorvezetővel. Az Index több belsős forrásból is úgy értesült, hogy a köztévé vezetése Obersovszky Péterre bízza a késő esti politikai műsort. Obersovszky nevét tavaly áprilisban tanulta meg az egész ország, miután a közmédiában is szokatlanul alákérdezős, haverkodós interjút készített a plágiumügybe keveredett és ezért később lemondott Schmitt Pál államfővel. De nemcsak az ország ismerte meg a nevét, az Economist gúnyos írásban elemezte az interjút, amiben azt tanácsolták Schmittnek, hogy legközelebb írjon disszertációt a köztévére gyakorolt politikai nyomásról.

„Az, hogy ő kapja az M1 egyetlen fontos politikai műsorát, felér egy előléptetéssel, azt jelzi, hogy a közmédia turbófokozatra kapcsol a választások előtt, már leleplezni sem akarják, hogy mire számíthatunk" – fogalmazott a lap egyik forrása. Szerinte Obersovszkynak nem is lesz váltótársa, „csak ha megbetegszik, akkor ülhet vissza Szöllősi Györgyi Az Estébe".

(Index nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése