2013. augusztus 30., péntek

Kuruc.info: Tarlós most megízlelheti ószövetségi kegyeltjei háláját - alakul egy zsidózós műbalhé

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Tarlós most megízlelheti ószövetségi kegyeltjei háláját - alakul egy zsidózós műbalhé
Aug 30th 2013, 07:29

A Demokratikus Koalíció (DK) vallási hovatartozásával kapcsolatban tett egy megjegyzést csütörtök este a Hír TV-ben Tarlós István budapesti főpolgármester, aki a hajléktalankérdés kapcsán idézte fel az ellenzéki párt közleményét.


Nem minden ószövetségivel perlekedik Tarlós

"Én is olvastam ma a... hogy hívják a Gyurcsány-féle formációt? Demokratikus Koalíció, ugye? Gy. Németh Erzsébet egykori fővárosi szocialista képviselőtársam nyilatkozott, és egy idézettel kezdte a nyilatkozatát, hogy 'boldog, aki a nyomorultra gondol, a veszedelem napján megmenti azt az Úr'. A Zsoltárok Könyvéből idézett. Most egy dolog, hogy nekik, ha felcsapják időnként a Bibliát, miért mindig az Ószövetségnél nyílik kizárólag ki, de most erről nem akarok semmit sem mondani" - mondta Tarlós.


Valójában szent a béke

A buzi Joná Metzgerrel, Izrael országos főrabbijával - aki nem mellesleg csalás miatt csücsül házi őrizetben

"Ráadásul én hiszek az Úrban, igaz, hogy én az Újszövetséget szoktam gyakrabban olvasni, de én is olvasom az Ószövetséget is. Először is nem kell ez a farizeus magatartás. Rosszul alkalmaznak ötletszerűen kiollózott idézeteket, hát így jár az, aki egy darabig bérmálkozik, meg aki a mi megváltónkat a rabbik előtt nevezi megváltónak, annak talán ritkábban kellene ötletszerűen ollóznia a Bibliából, de ez az ő gondjuk" - tette hozzá.

(HVG - Hír TV nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése