2013. augusztus 30., péntek

Kuruc.info: A bárban drogozott az "apa", miközben gyereke megfulladt az autóban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
How to Get into Medical School

A tested blueprint to approach the daunting admissions process with both confidence and success! Enroll in this online course for just $29.
From our sponsors
A bárban drogozott az "apa", miközben gyereke megfulladt az autóban
Aug 31st 2013, 05:33

Arizonában azzal vádol a rendőrség egy férfit, hogy míg állítólag egy sportbárban füves cigarettát szívott, gyermeke megfulladt kint az autóban – számolt be róla a Sky News.

A 31 éves Daniel Bryant Grayt emberöléssel és kiskorú gondatlan veszélyeztetésével vádolják, amiért Arizonában egy parkolóban hagyta három hónapos kisfiát a 38 Celsius fokos hőségben, majd egy sportbárba ment. A szórakozóhelyen a férfi menedzserként dolgozott, és szerdán, dél körül hagyta magára fiát – írja a Sky News.

A rendőrség kezdetben azt feltételezte, az apát feltartották, megzavarták, és ezért feledkezett el a gyermekéről. Később azonban az a gyanú merült fel, hogy a férfi munkatársával füves cigarettát szívott, míg kisfia a forró járműben várakozott.

A külső hőmérséklet csaknem 38 Celsius fokos volt, de az autó belső hőmérséklete ennél sokkal magasabb lehetett. A fiú édesanyja részére egy segélyalapot hoztak létre, a nőről egyébként azt mondják, hogy megzavarodott.

(ATV - Sky News)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése