2013. augusztus 23., péntek

Kuruc.info: A szarvasi főtéren ordítozott a lopáson kapott cigány rokonsága - a "rendőrök" nem mertek fellépni ellenük

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A szarvasi főtéren ordítozott a lopáson kapott cigány rokonsága - a "rendőrök" nem mertek fellépni ellenük
Aug 23rd 2013, 11:45

Több tucatnyi cigány tüntető lepte el Szarvas főterét, miután egyik bolti lopáson ért rokonukat elvezette a rendőrség. A garázda elemek késő estig üvöltöztek, és zavarták az arra járókat.

Mint ismeretes, júniusban valóságos lincshangulat alakult ki a szarvasi rendőrkapitányság előtt, miután őrizetbe vettek két közismert cigánybűnözőt, akiket több millió forintos csalással gyanúsítottak. Miután a két személyt a kapitányságra szállították, megjelent a kb. 50 tagot számláló rokonság, akik válogatott szidalmakkal illették az egyenruhásokat.

Nem hagyták nyugodtan lopni

A fentihez kísértetiesen hasonló eset játszódott le a Békés megyei városban augusztus 12-én, amikor is az Alfahír információi szerint egy helyi nő pálinkát próbált lopni egy élelmiszerboltból. Pechjére azonban a biztonsági őr az üzletből kifelé jövet megállította, és rendőrt hívott.

A gyorsan odasereglő rokonság megpróbálta megakadályozni cigánybűnöző őrizetbe vételét, majd, miután ez nem sikerült, a város főterén gyűltek össze, ahol hangos ordibálásba, fenyegetőzésbe kezdtek. A portál úgy tudja, a garázda tevékenység egészen az éjszakába nyúlóan folyt, mivel a rendőrség nem lépett fel a rendbontók ellen.

Csak figyelmeztették őket

Az Alfahír megkeresésére Vargáné Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője megerősítette az augusztus 12-i lopás tényét. Mint közölte, a nő ellen szabálysértési eljárás indult, a biztonsági őrrel dulakodó 34 éves szarvasi B. Józsefet pedig két nappal később vették őrizetbe. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Arra a kérdésre, hogy a rendőrség miért nem intézkedett a főtéren ordibálókkal szemben, azt a választ kapták, hogy „figyelmeztették" a kapitányság környékén hangoskodókat.

(alfahir.hu nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése