2013. augusztus 23., péntek

Kuruc.info: Aki másnak vermet ás... - "Szélsőséges" adóként akarták bemutatni a hazafiakat gyalázó Lánchíd Rádiót

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Aki másnak vermet ás... - "Szélsőséges" adóként akarták bemutatni a hazafiakat gyalázó Lánchíd Rádiót
Aug 23rd 2013, 11:19

"Szélsőséges eszméknek teret adó, fasiszta zenekarok számait sugárzó adóként próbálta bemutatni a Lánchíd Rádiót a svéd közszolgálati televízió sztárriportere" - panaszkodik a Magyar Nemzet. Legalább belekóstoltak egy kicsit, milyen az, amikor valakit úton-útfélen szélsőségeseznek bal- és jobbliberális (azaz fideszes) körök egyaránt.

Kristofer Lundström és két kollégája a szerkesztőség Üllői úti épületénél forgatott, azt használva háttérnek műsoruk felkonferálásához. Itt szólították meg őket a Magyar Nemzet éppen akkor odaérkező munkatársai, ténykedésükről érdeklődve.

A svéd műsorvezető azt mondta, ismerősük nemrégiben részt vett egy "szélsőséges hangvételű" zenekar koncertjén, ennek apropóján forgatnak arról, hogy Magyarországon mennyire népszerűek az ilyen együttesek. A Lánchíd Rádió (egyben a Magyar Nemzet és a Class FM) az augusztus 20-i ünnep miatt nagy nemzeti lobogóval ékesített épülete elé pedig azért jöttek, mert úgy tudják, ez az adó rendszeresen sugározza a szóban forgó zenekar számait. Információja forrását a svéd műsorvezető nem nevezte meg.

A hazájában jól ismert műsorvezetőt a lap munkatársai tájékoztatták, hogy a Lánchíd Rádió nem játszik ilyen zenéket, s "szélsőséges, kirekesztő véleményeknek sem ad teret". Egyben felajánlották, szívesen bemutatják a szerkesztőséget, feltehetik kérdéseiket az illetékeseknek a hazai közéletről vagy akár a magyar zenékről, ám a stáb nem kívánt élni a lehetőséggel.

Kristofer Lundström annyit végül hozzátett, meglehet, összekeverték a rádiót egy másik adóval (egy olvasónk szerint a Szent Korona Rádióval - a szerk.), ám figyelembe veszik, amit a lelkesen magyarázkodó-elhatárolódó újságírók elmondtak nekik. Ezután összepakoltak és távoztak.

(Kuruc.info - MNO nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése