2013. augusztus 23., péntek

Kuruc.info: 21 éves fiatalember elásott holttestét találták meg Tompán

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Find SIGG's Classic Aluminum Water Bottles at MYSIGG

Reducing our carbon footprint one bottle at a time!
From our sponsors
21 éves fiatalember elásott holttestét találták meg Tompán
Aug 23rd 2013, 10:35

Fél éve eltűntként keresték azt a 21 éves fiatalembert, akinek holttestét egy tompai kertben találták meg a nyomozók csütörtökön. A fiatalembert meggyilkolták, majd elásták. Az emberölés gyanúsítottját őrizetbe vették - értesült a HavariaPress.

A rendőrséget március 21-én kereste meg egy tompai asszony azzal, hogy nála lakó 21 éves unokája március 4-én eltűnt, azóta pedig ismeretlen helyen tartózkodik. A kiskunhalasi nyomozók tanúkat hallgattak ki, és széleskörű adatgyűjtő munkát folytattak, melynek eredményeképpen kiderült, hogy utoljára egy 53 éves tompai férfi találkozott az eltűnt fiatalemberrel.

A nyomozók augusztus 22-én délután megszállták a férfi tompai ingatlanát. Tetemkereső kutya segítségével vizsgálták át a portát, s az eb által jelzett helyen a rendőrök megtalálták és kihantolták a márciusban eltűnt férfi holttestét.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított eljárást az 53 éves férfival szemben. A gyanúsítottat őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

(HavariaPress)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése