2013. október 20., vasárnap

Kuruc.info: Tüntetnek a devizahitelesek, torlódásokra kell számítani a fővárosban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Start taking a college level music theory class today.

This beginner class is now accessible to aspiring musicians of all ages. Learn all of the basic concepts in an easy to follow manner.
From our sponsors
Tüntetnek a devizahitelesek, torlódásokra kell számítani a fővárosban
Oct 20th 2013, 08:01

"Vasárnap 11 és 15 óra között a metrópótló haladási vonalának érintésével demonstrációt tartanak Budapesten, ami miatt az egyes szakaszokon és csomópontokon várhatóan 20-30 perces időszakos útlezárások lesznek" - figyelmezteti az utasokat a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.

A BKK szerint a lezárások előreláthatóan nagyobb torlódásokat fognak okozni, és időnként jelentősen lassítani fogják a kettes metrót pótló buszokat. A BKK megjegyezte: kérték a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, a lehetőségekhez mérten biztosítsák, hogy minél rövidebb ideig tartson a metrópótló buszok esetleges forgalomkorlátozása.

A tüntetők a Nagykörút—Rákóczi út—Kerepesi út—Hungária körút útvonalon haladnak. A BKK alternatív útvonalként a 4-6-os villamost, az M3-as metrót, az Örs vezér tere felől a belvárosba jutáshoz pedig a 3-as villamost és az M1-es vagy az M3-as metrót ajánlja.

A demonstráció után 15 és 18 óra között a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz és a 75-ös trolibusz módosított útvonalon közlekedik.
A devizahitelesek autós tüntetése Ócsáról indul. A szervező Kásler Árpád és a Nem Adom a Házam Mozgalom.

(MTI - Index)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése