2013. október 20., vasárnap

alfahir.hu - A domináns hírportál: Autós tüntetés miatt lesz dugó a fővárosban

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Exotic travel ideas.

Searching for your next vacation destination? Subscribe to Off The Beaten Path, a newsletter featuring captivating locales to help you to plan your next trip.
From our sponsors
Autós tüntetés miatt lesz dugó a fővárosban
Oct 20th 2013, 06:56, by Bencsik János

Vasárnap 11 órától várhatóan 15 óráig Budapest belvárosának érintésével autós demonstrációt tartanak, ezért jelentős közúti torlódásokra, a közösségi közlekedést is érintő forgalomkorlátozásokra kell számítani - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A demonstráció érinti egyebek mellett a Helsinki utat, a Soroksári utat, a nagykörút egy szakaszát, a Kerepesi utat, a Hungária körút egy részét és a Róbert Károly körutat, az Árpád hidat, a Bécsi utat, és a Dózsa György utat is.

A felvonulás haladásának egyes szakaszain és csomópontjain 20-30 perces útlezárások várhatók, amelyek a többi között az 1-es, a 4-es, a 6-os, a 14-es villamost, az M2, az M2E, a 1V és 101V villamospótlókat, a 7-es buszcsalád járatait és további 29 busz- és trolijáratot érint. A BKK azt kérte a rendőrségtől, hogy a lehetőségekhez képest minél rövidebb ideig várakoztassák a közösségi közlekedés járműveit.

A demonstráció után 15 és 18 óra között a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz és a 75-ös trolibusz módosított útvonalon közlekedik.

MTI - alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése