2013. október 20., vasárnap

alfahir.hu - A domináns hírportál: Pancsolt szesz szedi áldozatait Indiában

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Exotic travel ideas.

Searching for your next vacation destination? Subscribe to Off The Beaten Path, a newsletter featuring captivating locales to help you to plan your next trip.
From our sponsors
Pancsolt szesz szedi áldozatait Indiában
Oct 20th 2013, 08:36, by Bencsik János

Újabb tíz, pancsolt alkohol által megmérgezett ember halt meg Indiában vasárnap, ezzel negyvenkettőre nőtt a héten Uttar Prades államban a házi készítésű szesz halálos áldozatainak száma.

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint az újabb áldozatok kórházakban hunytak el. A megmérgezett emberek három napja álltak kezelés alatt, de nem sikerült megmenteni őket. További negyven ember még ápolásra szorul.

Az ügyben harminckét személyt őrizetbe vettek, akiket a pancsolt alkohol készítésével és forgalmazásával gyanúsítanak. Emellett nyolc állami tisztviselőt és négy rendőrt felfüggesztettek a történtek miatt indult vizsgálat keretében.

Az áldozatok az India északi részén található Uttar Prades állam Adampur településén vásárolták csütörtökön a mérgezett alkoholt. Az ital fogyasztását követően azonnal rosszul lettek, és kórházba kellett szállítani őket. Az emberek az egyik legfontosabb hindu vallási ünnep alkalmából vásárolták az italokat, amelynek során a hívek Durga istennőt, illetve a jónak a gonosz felett aratott győzelmét ünneplik.

Az illegálisan főzött olcsó szesz okozta halálesetek gyakoriak Indiában, ahol kevés ember engedheti meg magának az engedélyezett italok megvásárlását.

MTI - alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése