2013. október 20., vasárnap

alfahir.hu - A domináns hírportál: Verekedés, dajdajozás, gyilkosság az Aszódi úti lakótelepen (videó)

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Curious about BaaS?

Get the full feature comparison in our free eBook comparing the time to create your own cloud backend to a Backend as a Service like Kinvey.
From our sponsors
Verekedés, dajdajozás, gyilkosság az Aszódi úti lakótelepen (videó)
Oct 20th 2013, 07:59, by Bencsik János

Bevezető: 

A régi MÁV területén nyílt hajléktalanszálló Ferencvárosban. A részeges garázda elemek élhetetlenné tették a lakótelepet, és rettegésben tartják az itt élőket.

Cikk Front kép - 280x185: 

A régi MÁV területén nyílt hajléktalanszálló Ferencvárosban. A részeges garázda elemek élhetetlenné tették az Aszódi úti lakótelepet, és rettegésben tartják az itt élőket. A Jobbik helyi lakosok megkeresésére tartott terepbejárást.

"A helyszínre érkezve saját szememmel is meggyőződtem arról, hogy az itt lakók nem túloztak akkor, amikor helyzetüket leírták. Nem lehet az itt járó buszra úgy felszállni, az utcán sétálni, vagy a gyermekeket a játszótérre levinni, hogy különböző konfliktus helyzetbe ne kerülne az ember" - mondta el az eset kapcsán Dúró Dóra jobbikos országgyűlési képviselő, a 2014-es választások helyi jelöltje.

kép

A lakótelepet a buszpályaudvarral összekötő aluljárót sötétedés után már életveszélyes használni, egyes hajléktalanok a házak ablakai alá végzik el a kisebb-nagyobb dolgukat, a játszótéren italoznak, és belekötnek mindenkibe, aki éppen arra jár. Több helyen eltűntek a csatornafedelek is, ami életveszélyes helyzetet teremtett, a közelmúltban még gyilkosságra is sor került.

A helyzetet tovább rontja, hogy a hajléktalanszálló közelében azok, akik vagy nem hajlandók bemenni a szállóra, vagy már onnan is ki lettek utasítva, állandó sátortábort vertek, és a fás-bokros részen ütötték fel tanyájukat.

"A Jobbik mindig az elesettek pártján áll, és a hajléktalanok problémáit is képviseli, de ezzel egy időben elvárható az is, hogy a minimális társadalmi normáknak megfeleljenek" - szögezte le Dúró, aki a belügyminiszterhez intézett írásbeli kérdésében kérte számon a rendőrséget.

Hasonló állapotokról számolt be portálunk Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban, erről szóló összeállításunkat ide kattintva olvashatják.

alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése