2013. október 20., vasárnap

Kuruc.info: Megrendezett jelenet lehet a bajai videó

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Eventbrite makes it happen

Create an event and sell tickets online through Eventbrite. It's simple! Sign up and get started today.
From our sponsors
Megrendezett jelenet lehet a bajai videó
Oct 20th 2013, 10:15

A Híradó információi szerint a rendőrségi vizsgálat azt igazolja, hogy hamis, illetve manipulált az a felvétel, amit pénteken tett közzé a HVG. A Híradó kérdésére a rendőrség annyit válaszolt, hogy az ügyben az eddig nyilvánosságra hozott információkon kívül továbbiakat nem közöl.

A Híradó információi szerint a felvételen látható aktatáskás férfi G. Róbert Baja egyik városrészében, Bajaszentistvánon lakik.

A felvételekről tegnap a sajtóban több helyen is azt írták, hogy olcsó választási trükkfilm.

A Magyar Hírlap az egyik internetes közösségi oldalon megtalálta az aktatáskás férfit, akiről a családi fotók alapján kiderült: valójában nem vendégként érkezett, hanem a saját lakásán készülhetett a videó, ami arra utalhat, hogy megrendezett jelenetről lehet szó.

A Magyar Hírlap szerint az internetre feltöltött fotókból arra is lehet következtetni, hogy a felvételen látható kislány G. Róbert lánya vagy más ismerőse.

A Hír24-nek egy operatőr azt nyilatkozta: a felvétel technikai részleteiből, arra lehet következtetni, hogy ez nem rejtett kamerás felvétel. Az operatőr azt valószínűsíti, hogy egy a szobában álló ember rögzíthette a telefonjával.

Feltűnő az is, hogy távozáskor az állítólagos közvetítő mindenkivel kezet fog, aki az asztal körül ül, a kamerát tartó emberhez azonban nem lép oda. Ez is azt a gyanút erősíti, hogy megrendezett a jelenet.

A Híradó információi szerint a videón szereplő másik három férfi Baja 20 kilométeres körzetében lévő két másik településen él.

(Híradó nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése