2013. október 20., vasárnap

Friss MHL 13-10-21

Kedves Olo!
Rendőr legyen a talpán, aki kinyomozza, hogy a Baján elinduló pártok közül melyiknek volt oly mértékű győzni akarása, hogy minden erkölcsöt felejtve hamis videót gyártott a Fidesz-KDNP lejáratására. A rosszhiszeműséget bizonyítja, hogy a videóhoz hasonló tartalommal járták a választókat is, csak helyismeret nélkül rossz helyre csöngettek, Fidesz aktivistával akarták eljátszani a dolgot. Persze, miután lebuktak, s a Fidesz aktivista nem mint ismeretlen vesztegetőt, hanem mint beugratót jelentette fel őket, a videót nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni. A HVG túlbuzgó aktivistái viszont megtették.
Az MSZP persze tagad. A balos média szerint cáfol. Cáfolni viszont csak tényekkel, bizonyítékokkal lehet, jelenleg csak ott tartunk, hogy Mesterházy mondja: nem én voltam.
Lehet.
De nagyon jó lenne, ha kiderülne, ki a csuda volt.
Egyben magunkat is figyelmeztessük: a 2014-es választásokat nem hangerővel kell megnyerni, hanem azzal, hogy jobbak, méltóságteljesebbek vagyunk. Ez a választás egyébként nem az elmúlt nyolc, nem most múló négy évről, hanem az előttünk álló feladatokról szóljon. Amely feladatokat versenytársaink még csak nem is látnak.
Ezért bízom a győzelemben, s közben barátsággal köszöntlek:
Surján László

Ma se felejtsd el ITT MEGNÉZNI tartalomjegyzéket!

Ha a fenti link valamiért nem működik, a böngésződ címsorába írd vagy másold be ezt: http://mkdsz.hu/tartalom

___________________________________________________________
Jelen tájékoztatót azért kapod, mert valamikor megrendelted
a Magyar-Hon-Lap (http://mkdsz.hu) hírlevelét.
Lemondás/Unsubscribe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése