2013. október 20., vasárnap

alfahir.hu - A domináns hírportál: Két halálos balesettel indul a vasárnap reggel

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Két halálos balesettel indul a vasárnap reggel
Oct 20th 2013, 08:17, by Bencsik János

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Cegléd belvárosában vasárnap hajnalban, a jármű utasai közül ketten életüket vesztették. Tiszaföldváron is halálos baleset történt reggel.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, Cegléden a jármű vezetője előzés közben elvesztette uralmát az autó felett, és villanyoszlopnak ütközött. A Pest megyei katasztrófavédelem helyettes szóvivője, Oláh László az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a gépkocsiban, amely a Méhész utcában csapódott egy oszlopnak, öten utaztak. A kiérkező tűzoltók áramtalanították a járművet. A rendőrségi szóvivő szerint a mentőknek két sérültet kellett kórházba szállítaniuk.

Halálos közúti baleset történt Tiszaföldváron is - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel. A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint egy Cibakháza felé haladó autó sofőrje ismeretlen okból járművével lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak ütközött az Ószőlő Fő úton hajnalban. A 45 éves sofőr a helyszínen elhunyt.

MTI - alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése