2013. október 20., vasárnap

alfahir.hu - A domináns hírportál: Megszorítás Izraelben: elfogyott a pénz a hadseregre

alfahir.hu - A domináns hírportál
 
Fun with Brazilian Portuguese

Learn the tips and tricks to speak colloquial Portuguese in a natural and confident manner. Enroll today for just $69!
From our sponsors
Megszorítás Izraelben: elfogyott a pénz a hadseregre
Oct 20th 2013, 08:52, by Bencsik János

Bevezető: 

Az izraeli hadsereg arra figyelmeztetett, hogy a védelmi tárca költségvetési megszorításai tízezer alkalmazott elbocsátását okozzák.

Cikk Front kép - 280x185: 

képAz izraeli hadsereg arra figyelmeztetett, hogy a védelmi tárca költségvetési megszorításai tízezer alkalmazott elbocsátását okozzák - írta a Maariv című izraeli napilap vasárnap.

A védelmi minisztérium a megszorítások miatt megszűnő munkahelyekről írt jelentéssel készül a közeli napokra tervbe vett, a katonai kiadásokról szóló miniszterelnöki tanácskozásra. A tárca szerint ha valóban az előirányzott mértékben csökkentik a rendelkezésükre álló pénzeket, akkor már az év vége előtt meneszteniük kell dolgozóik egy részét, összesen mintegy tízezer állományban lévő katonát és civil hadiipari alkalmazottat.

A lap szerint a megbeszélés előtt évek óta először teljesen megszakadtak a kapcsolatok a védelmi és a pénzügyminisztérium illetékesei között, a vezető tisztségviselők nem állnak szóba egymással. A védelmi tárcánál úgy vélik, a zavartalan működéshez a költségvetésben megjelöltnél legalább 3,5 milliárd sékellel (körülbelül 200 milliárd forint) kellene többet kapniuk 2014-ben.

MTI - alfahir.hu

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése