2013. október 20., vasárnap

Kuruc.info: Tízezer főt rúghatnak ki az izraeli támadásügyi minisztériumtól

Kuruc.info
Kuruc.info hírek 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Tízezer főt rúghatnak ki az izraeli támadásügyi minisztériumtól
Oct 20th 2013, 08:32

Az izraeli hadsereg arra figyelmeztetett, hogy a "védelmi" tárca költségvetési megszorításai tízezer alkalmazott elbocsátását okozzák – írja a Maariv című izraeli napilap.

A "védelmi" minisztérium a megszorítások miatt megszűnő munkahelyekről írt jelentéssel készül a katonai kiadásokról szóló miniszterelnöki tanácskozásra, amelyet várhatóan a következő napokban tartanak.

A tárca szerint már az év vége előtt meneszteniük kell dolgozóik egy részét, ha valóban az előirányzott mértékben csökkentik a rendelkezésükre álló pénzeket. Ez összesen körülbelül tízezer állományban lévő katonát és civil hadiipari alkalmazottat érinthet.

A lap szerint a megbeszélés előtt évek óta először teljesen megszakadtak a kapcsolatok a védelmi és a pénzügyminisztérium illetékesei között, a vezető tisztségviselők nem állnak szóba egymással.

A védelmi tárcánál úgy vélik, hogy a zavartalan működéshez a költségvetésben megjelöltnél legalább 3,5 milliárd sékellel (körülbelül 200 milliárd forint) kellene többet kapniuk 2014-ben.

(MTI nyomán)

This entry passed through the Full-Text RSS service — if this is your content and you're reading it on someone else's site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers. Five Filters recommends:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése