2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Vicces kampány: drogpárti szabadelvűek zsarolnak drogos fideszeseket

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Vicces kampány: drogpárti szabadelvűek zsarolnak drogos fideszeseket
Sep 24th 2013, 11:34

A szombathelyi MSZP-frakciónak állítólag bizonyítéka van rá, hogy az egyik fideszes városvezető kemény drogot használ. Ha az illető 48 órán belül nem mond le, kiteregetik az ügyet.

Az elmúlt másfél évben a szombathelyi MSZP-SZTKE (Szabadelvű Társas Kör Egyesület) frakcióhoz több információ érkezett arról, hogy a helyi fideszesek közül többen is drogoznak - jelentette be sajtótájékoztatón Czeglédy Csaba, a frakció vezetője kedden a Nyugat.hu helyi hírportál beszámolója szerint.

Most viszont már bizonyítékuk is van arra, hogy az egyik fideszes városvezető egy meg nem nevezett kemény drog rabja - mondta Czeglédy. Az illetőnek ultimátumot adtak: ha 48 órán belül lemond, nem hozzák nyilvánosságra a fényképes és videón látható bizonyítékokat. De feljelenteni azért feljelentik - tette hozzá.

A helyi MSZP tavasszal tett közzé felhívást: egymillió forinttal díjazzák, aki a helyi fideszesekre nézve terhelő bizonyítékokat ad át nekik.

(Nyugat.hu - HVG nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése