2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Csak most vonták meg a kulcsi családirtó segélyét

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Csak most vonták meg a kulcsi családirtó segélyét
Sep 25th 2013, 05:45

Vége a jó világnak: egy fityinggel sem kap több pénzt szociális járadék címén H. Csanád Jutas (25), miközben előzetes letartóztatását tölti, amiért hidegvérrel kivégezte a fél családját. A fiatal mészáros számlája apránként duzzadt, havonta 50 ezer forint körüli segélyt kapott, amiből mostanra szép summa, több mint egymillió forint gyűlhetett össze.

Mindezt azért ítélték meg neki korábban, mert egy jogszabály szerint akinek szakvéleménye van arról, hogy egészségkárosodást szenvedett – az ő esetében azt tartották annak, hogy nem beszámítható –, valamint nincs jövedelme, annak jár a szociális járadék.

Csakhogy ez még akkor volt, amikor kényszergyógykezelés alatt állt, azóta viszont fordult a kocka, egy újabb orvosi szakvélemény szerint a fiatalember tudata teljesen tiszta. Ez nemcsak azért sejtet komorabb jövőt számára, mert így akár tényleges életfogytig tartó börtön is várhat rá, hanem azért is, mert innentől kezdve a pénz sem jár neki.

A nem várt fordulat minden bizonnyal kedvére lesz Kulcs polgármesterének is, aki anno magából kikelve, de tudomásul vette, hogy a vérengzés gyanúsítottjának még pénz is jár.

Kiss Csaba akkor próbálta megvétózni, hogy segélyhez jusson Csanád, igyekezete azonban eredmény nélkül maradt.

– A segély sorsáról nem tudok mit mondani. Az első tárgyalási napokat jól viselte ügyfelem, nem volt maga alatt, úgy tűnt, nem rázta meg különösebben az sem, hogy először látta viszont rokonait – mondta Hortobágyi Tibor, Csanád védője.


A kulcsi családirtó egykori könyvtárosi állása is veszélyben forog. Míg kényszergyógykezeltként viselték gondját az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI), addig a könyvtárban dolgozhatott, most viszont újra előzetes letartóztatásba került. Mint kiderült, ezt nem börtönben, hanem az IMEI-ben tölti.

H. Csanád Jutas először a bátyjával végzett, majd a nagyszüleit ölte meg egy bozótvágóval. Ezután az édesapjának ontotta ki a vérét, akit több mint 19 szúrással végzett ki. Miután négyüket lemészárolta, az édesanyjára, majd a nővérére rontott, ők azonban csodával határos módon túlélték az ámokfutó támadását.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése