2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Derby 2013

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Derby 2013
Sep 24th 2013, 10:48

Mindenekelőtt le a kalappal a két csapat szurkolói előtt, akik a szurkolókártya, rendőri vegzálások /a többiről már nem is beszélve/ ellenére is több mint huszonkétezren látogattak ki a Puskás Stadionba, és teremtetek pokoli hangulatot. Magyar bajnoki mérkőzésen talán utoljára még a kilencvenes évek végén voltak ennél többen. Ha emlékeim nem csalnak, akkor 1998-ban a Ferencváros győri vendégjátékát látták élőben huszonnyolcezren.

Azt viszont lehangolónak tartam, hogy az összeállítások szerint összesen 26 játékos lépett pályára hazánk legnagyobb rangadóján, és abból 17-en voltak külföldiek. Magyarország két legsikeresebb, legnépszerűbb klubja egyszerre a cserékkel együtt sem tudott kiállítani egy csapatra való magyar játékost.

Zoom

Sajnálatosnak tartom, hogy az a két csapat, amelyben a hatvanas években még olyan ászok játszottak, mint Albert, Mátrai, Fenyvesi, Varga Zoli, Géczi, Dalnoki, Bene, Zámbó, Fazekas, Dunai II, Göröcs, Solymosi /vagy hogy ne menjek ennyire messzire, még a kilencvenes években is olyan legendák néztek egymással farkasszemet, mint Simon, Ifjabb Albert, Telek, Keller, Urbán, Szlezák, Véber, Kozma/, manapság Pesic, Ramajo, Jenner, Gerson, Somalia, Diallo, Ngawa, Suljic, Tshibuabua lép pályára. Arról nem is beszélve, hogy a Ferencváros vezetőedzője egy /nem idén barnult/ holland szakember...

Zoom

Magyar játékosokat, fehér edzőket a magyar csapatokba!

Magyar Harcos

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése