2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Nem túl biztató: az elgázolt rendőr barátja őrzi a gyilkos hummerest

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Nem túl biztató: az elgázolt rendőr barátja őrzi a gyilkos hummerest
Sep 24th 2013, 06:47

Nem számíthat túl sok jóra Thomas B., a hummeres rendőrgázoló. Az osztrák férfit ugyanis a szegedi Csillag börtönben őrzik, s pechére ugyanitt teljesít szolgálatot áldozata kedvesének testvére is.

A börtönök világában nyílt titok: a smasszerek nem bánnak kesztyűs kézzel a rendőrgyilkosokkal. Az osztrák Thomas B. tavaly október 11-én gázolta halálra Hummerjével az őt igazoltatni akaró motoros rendőrt, Kenéz Imrét.

Az ámokfutó hónapok óta a szegedi Csillag börtönben raboskodik, amely köztudottan az ország egyik legkeményebb fegyintézete. Thomas B. duplán pechesnek érezheti magát, mert a rendőrgyilkosoknak „alapból" kijáró ellenszenven túl az őrök kiemelt figyelemmel viseltetnek iránta. Ugyanis az elgázolt Kenéz Imre gyászoló kedvesének testvére is a Csillagban lát el szolgálatot, a bv-őr az életfogytosok körletében dolgozik.

A jelenleg előzetes letartóztatásban lévő Thomas B. fohászkodhat, hogy a rá váró büntetést ne a Csillagban kelljen letöltenie. Pedig az osztrák férfinak minden esélye megvan erre, hiszen tettéért akár életfogytiglani börtönt is kaphat, onnan pedig már csak egy lépés, hogy a büntetés-végrehajtás a Csillagot jelölje ki „új otthonául".

Thomas B. tárgyalása egy évvel a gázolás után, október 22-én kezdődik a Szegedi Törvényszéken. Czédli-Deák Andrea sajtótitkár korábban azt közölte: az ügyben a bíróság októberre még három tárgyalási napot tűzött ki. A férfi ellen a Központi Nyomozó Főügyészség szegedi regionális osztálya hivatalos személy ellen elkövetett emberölés bűntette, intézkedést végrehajtó rendőr sérelmére, felfegyverkezve, folytatólagosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette és közúti veszélyeztetés bűntette miatt emelt vádat.

Október 29-re idézték be a gázolás tanúit, így a hummeres megfékezésében segédkező civilt és Kenéz Imre társát, a rendőrségtől már leszerelt S. Gábort is. A járőr nem tudta feldolgozni a társa halálával átélt traumát.

(Bors nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése