2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Egy büszke meleg, kiválasztott művész, akit nem ért meg ez a kirekesztő világ (16+)

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
What drives your body?

Explore your exercise, sleep and food data to discover your body on projectaddapp
From our sponsors
Egy büszke meleg, kiválasztott művész, akit nem ért meg ez a kirekesztő világ (16+)
Sep 24th 2013, 10:24

Steven Cohen egy dél-afrikai származású zsidó művész, aki két héttel ezelőtt áldozatul esett a francia türelmetlenségnek és művészellenességnek: közszeméremsértés felháborító vádjával letartóztatták, miután az Eiffel-toronynál az alább látható művészi öltözékben jelent meg, és tíz percen át kecses táncot lejtett a megcsonkított péniszéhez kötözött kakas társaságában.


Még aznap este szabadon engedték, ügyvédje szerint ennek ellenére felháborító, ami történt. Információink szerint Áder János és Balog Zoltán még nem döntötte el, vajon bocsánatot kell-e kérnie Magyarországnak a francia hatóságok intézkedése miatt, tekintve, hogy hazánkban nagyszámű zsidó közösség él, melynek tagjait félelemmel tölthette el testvérük művészi szabadságának súlyos korlátozása.


"Ez a letartóztatás szégyenteljes: Franciaország befogja művészei száját" - jelentette ki ügyvédje, megállapításával pedig minden bizonnyal egyetért a Helsinki Bizottság és az Amnesty International is. Nem is beszélve a különféle jogvédő, bevallottan is zsidó szervezetekről, hiszen az 51 éves Cohen gyakran nevezi magát "meleg zsidó szörnyetegnek", így származása a Jobbik esetleges listázása nélkül is egyértelmű.

Ügyvédje kifejtette: a művész a két ország közötti szétszakítottságát kívánta így megjeleníteni, ugyanis, bár Dél-Afrikában született, jelenleg Franciaországban él. És erre ez a hála...

Néhány korábbi fénykép az afrikai Alföldi munkásságából (talán hamarosan nálunk is fog vendégszerepelni a rendező úr - vagy hölgy, esetleg semleges, vagy az LMBTQI valamelyik másik betűjével azonosítható - meghívására):








(Kuruc.info - LiveLeak - The Local nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése