2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Meggyes cáfol: nem hajlandó eltakarodni a politikából

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
What drives your body?

Explore your exercise, sleep and food data to discover your body on projectaddapp
From our sponsors
Meggyes cáfol: nem hajlandó eltakarodni a politikából
Sep 25th 2013, 05:22

Az esztergomi frakcióvezető nem akar kiszállni a politikából, és szerinte frakciótársai is vele tartanának a következő választáson.

Meggyes Tamás volt esztergomi polgármester, illetve a városi Fidesz-frakció vezetője cáfolta a Népszavának, hogy kiszáll a közéletből, és hogy a jelenlegi Fidesz-frakció egyetlen tagja sem jelölteti újra magát a következő önkormányzati választáson. Ezeket a György Róbert, a helyi szervezet új elnöke állította a Magyar Hírlap keddi számában.

Meggyes a Népszavának azt mondta, hogy tudomása szerint a tízfős frakció nyolc tagja egy év múlva is indulna a képviselői helyekért. György Róbert szerint a "félreértést" az okozhatja, hogy Meggyes "nem tekint hivatalos álláspontnak egy magánbeszélgetést".

Esztergomban a végletekig kiéleződött a 2010-ben megválasztott független polgármester, Tétényi Éva, és a Fidesz-frakció viszonya. A helyi közgyűlésben többséggel bíró frakció minden polgármesteri kezdeményezést elgáncsolt, miattuk nem volt a fizetésképtelenség határán billegő városnak költségvetése, de összevesztek hagyományos szövetségesükkel, a KDNP-vel is. A polgármester tavaly egyenesen Orbán Viktor miniszterelnöktől kért személyes közbenjárást. Meggyes Tamás polgármesterként is vonzotta a botrányokat, mégsem vállalhatatlansága, hanem népszerűtlensége miatt akarták félreállítani - úgy tűnik, sikertelenül.

(Origó nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése