2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Rákos az osztrák parlament elnöke, de nem hagy fel a politizálással

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Find SIGG's Classic Aluminum Water Bottles at MYSIGG

Reducing our carbon footprint one bottle at a time!
From our sponsors
Rákos az osztrák parlament elnöke, de nem hagy fel a politizálással
Sep 24th 2013, 13:35

Sajtótájékoztatón jelentette be az osztrák parlament elnöke kedden, hogy rákja van, egyúttal szót emelt a rákbetegeknek a társadalomban való "megbélyegzése" ellen.

Barbara Prammer az előző két hétben átmenetileg visszavonult a nyilvánosság elől, kedden azonban Christoph Zielinskivel, a bécsi központi kórház rákdiagnosztikai osztályának vezetőjével közösen számolt be arról, hogy daganatot diagnosztizáltak a szervezetében.

Mint mondta, azért osztotta meg az információt a nagy nyilvánossággal, mert fel akar lépni a "rákbetegek megbélyegzése" ellen. Közölte: betegsége és a kezelés nem akadályozza meg abban, hogy ellássa házelnöki teendőit, sőt újból jelöltetni akarja magát házelnöknek, ha a szeptember végi választásokon megint pártja, az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) alakítja a legnagyobb frakciót a parlamentben.

Zielinski megerősítette: léteznek kezelési módok, amelyek mellett a betegek normális életet folytathatnak. A politikusnő elmondta azt is, hogy súlyos megrázkódtatásként érte a váratlan hír, s hogy az előző héten túl is esett az első kezelésen.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése