2013. szeptember 24., kedd

Kuruc.info: Kismamát rugdostak Orsósék, párjának arccsontját törték - már el is engedték őket

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Find SIGG's Classic Aluminum Water Bottles at MYSIGG

Reducing our carbon footprint one bottle at a time!
From our sponsors
Kismamát rugdostak Orsósék, párjának arccsontját törték - már el is engedték őket
Sep 24th 2013, 19:26

A Joskar-Ola Napokról tartott hazafelé vasárnap éjfél után a 20 éves M.J. és szintén 20 éves élettársa, H.E., valamint az élettárs barátnője. A fiatal pár hosszú hónapok óta most ment el először szórakozni, mivel H.E. 1,5 hónappal ezelőtt szült. A Bercsényi Iskola mögött megálltak, tőlük tíz méterre egy nagyobb, kb. húsz főből álló társaság vitatkozott valamin.

A három fős társasághoz odament a nagyobb társaságból valaki, hogy figyelmeztesse őket arra, hogy jobb lesz, ha továbbmennek, mert a csapat egyik tagja kinézte magának M.J.-t. A trió indult is, de ekkor odalépett hozzájuk a 22 éves S. Balázs, és megkérdezte M.J.-t, hogy honnan ismeri őt. "Sehonnan" - válaszolt a fiatalember, mire S. Balázs akkora erővel vágta állon, hogy a kétméteres férfi azonnal a földre zuhant.

S. Balázs agya ekkor már teljesen elborult, többször fejbe és hasba rúgta a magatehetetlenül fekvő férfit. H.E. megpróbált a párja segítségére sietni, de őt két nő kapta el. A 21 éves O. Csilla és 17 éves H.E. ütötte-vágta, ahol érte, és a hajánál fogva rántották le. A másfél hónapja szült nőnek a has-, illetve hátrúgások miatt nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek. Kedden délután ráadásul erős vesefájdalmak miatt be kellett mennie a kórházba kivizsgálásra.

A verésnek akkor szakadt vége, amikor H.E. ráfeküdt eszméletlen párjára, hogy védje. A nő mentőt akart hívni, de S. Balázs szerint erre nem volt semmi szükség. A lassan magához térő fiatalembert két ismerőse felsegítette, és elindultak biztonságosabb helyre, de nemsokára rendőrautó fékezett mellettük, és a járőrök közölték, hogy már a mentő is megérkezett oda, ahonnan elindultak.

M.J.-t koponyaalapi törés gyanújával, az arcüreg elülső falának törésével, orrcsonttöréssel, fogtöréssel, agyrázkódással vették fel a kórházba, ahol hivatalból értesítették a rendőrséget. Ekkor azonban már zajlott az adatgyűjtés, és a rendőrök megtalálták a három elkövetőt.

Zoom

S. Balázs "magánéleti, munkahelyi és anyagi problémáival" indokolta kiborulását. M.J. édesapja azt mondta, még nem tudta magát túltenni azon, hogy félholtra verték a fiát, ráadásul bármiféle indok nélkül. Az édesapa azt is elmondta, hogy fia összesen egy pohár pezsgőt ivott a lakótelepi rendezvényen, kötekedni pedig nem szokott. (A tavaly ballagott fiatalember bizonyítványában jeles szerepel magatartásból.)

Az apa kifogásolta, miért engedték el kihallgatása után S. Balázst, aki nyilvánvalóan nem mérlegelt, miközben többször fejbe rúgta a fiát, akinek egyetlen "bűne" az volt, hogy rosszkor volt rossz helyen. (Inkább a cigányok vannak rossz helyen hazánkban, immár sajnos évszázadok óta - a szerk.)

A rendőrség közleménye: Két szombathelyi és egy tapolcai lakosból álló társaság előzetes szóváltást követően bántalmazott két helyi személyt 2013. szeptember 22-én Szombathelyen. A járőrök a 22 éves S. Balázst, a 21 éves O. Csillát és 17 éves társukat előállították, kihallgatták és velük szemben csoportos garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja és súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ami pedig nem derül ki sem a Nyugat cikkéből, sem a rendőrség közleményéből: íme az elkövetők:

S., azaz Sándor Balázs:


Orsós Izolda (Nem pedig Csilla, helyszínen ugyanis a nővére adatait diktálta be, így hatóság félrevezetése miatt is felelnie kell majd. Egyébként a gencsapáti intézetben lakik.):


Horváth Erik:


(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése