2013. szeptember 8., vasárnap

Kuruc.info: Szokás szerint hazudnak a "nácizó" cigányok és liberálisok - a konyári iskolából igazmondás miatt kirúgott tanár levele

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Szokás szerint hazudnak a "nácizó" cigányok és liberálisok - a konyári iskolából igazmondás miatt kirúgott tanár levele
Sep 8th 2013, 18:56

A konyári iskolából igazmondás miatt korábban kirúgott tanár olvasónk levele:

Tisztelt Szerkesztőség!

Azért írok Önöknek, mert hazug, aljas állítások jelentek meg a médiában egy esetről, amely néhány napja, szeptember 5-én történt Konyáron. Bízom benne, az általam egyetlen hiteles médiaforrásnak tekintett hírportál, a Kuruc.info segít nekem abban, hogy az igaz történetet megismerjék az emberek az esettel kapcsolatban.

Tehát a következő történt: 2013. szeptember 5-én, délelőtt 9 óra után nem sokkal, 30 fővel útra keltünk egy szurkolói szempontból vegyes, identitástudat szempontjából természetesen azonos értékrendű brigáddal Bukarest felé, a Románia-Magyarország válogatott mérkőzésre.


Az igazmondása miatt kirúgott Vígh Szilárd

Mivel Berettyóújfalu felé mentünk, ezért jött egy ötlet, látogassunk el Konyárra pihenés céljából. Mivel sokan a társaságból még nem jártak ott, gondoltuk itt a kiváló alkalom, hogy a pestiek is megismerjék a falut. 10 óra környékén érkeztünk meg a Konyári Általános Iskola elé, ahol egy megállóban leparkolt buszunk, majd leszálltunk, hogy néhány percre kipihenjük magunkat. Épp szünet volt az iskolában, a gyerekek nézelődtek kifelé, mi pedig gondoltuk, identitástudatuk formálása céljából elénekeljük nekik a magyar és a székely himnuszt - az iskolában sajnos úgysem szokták énekelni azokat oly gyakran, sőt...

Tehát eme nemes céltól vezérelve elénekeltük a két himnuszt, valamint egy erős "ria-ria-Hungária" rigmus hangzott el részünkről. Ekkor egy magából kikelt cigány asszony próbált elzavarni minket, mondván "az óvodában sírnak a gyerekek", mire én mondtam a többieknek, menjünk innen, mert el kéne jutni Bukarestbe.

Persze egy nőszemély (akit sejtek, hogy ki volt, elképzelhető, hogy az iskolából egy olyan személy, aki azt mondta a kirúgásom idején, hogy írhatok és nyilatkozhatok bármit, ő úgyis le fogja tagadni azt...) kihívta a rendőrséget, ezt követően igazoltatás történt, majd elindultunk rendőri felvezetéssel a gúnyhatár felé.

Tehát mi, magyar szurkolók a "cigány" szót még a szánkra sem vettük Konyáron tartózkodásunk idején. Ehhez képest aljas, valótlan és hazug állítások jelentek meg - persze számomra nem meglepő módon - a ballib médiában. Az ATV-n, a Hajdú-Bihari Naplón vagy éppen a Haonon meg is lehet tekinteni egy cigány vezető és egy gyerek nyilatkozatát az esetről. Persze míg ők padok alá menekítésről beszélnek, addig mi az ablakokból vigyorgó gyerekeket láttunk a himnuszok éneklése alatt, s míg ők sörösüvegeket dobáló szurkolókat láttak, azzal szemben közülünk senkinek a kezében még sörösüveg sem volt... Ők beszélnek az iskolába berontani akaró és gyilkolni szándékozó szurkolókról, miközben mi nyugodtan álltunk az út szélén, a járda előtt, kb. 4 méterre az iskola kapuja előtt, és himnuszt énekeltünk!

Semmi olyan nem történt, amit a buta cigány vezetők terjesztenek, riogatva ezzel a cigányságot és persze ellenem hergelve őket. Ez utóbbinak köszönhető, hogy tegnap késő este - már nem először az iskolából történt elbocsátásom óta, életveszélyesen megfenyegettek bizonyos cigány emberek.

A hiteles történet tehát így hangzik.

Üdvözlettel és köszönettel:
Vígh Szilárd

Korábbi híreink a meghurcolt történelemtanárról:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése