2013. szeptember 8., vasárnap

Kuruc.info: Német lap: Aszad elnök nem engedélyezte vegyi fegyver bevetését - az állítólagos kérést mindig visszautasították

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Learning HTML & CSS shouldn't be difficult.

Master Trainer, Mark Lassoff, will teach you everything you need to know to create a creative and professional web site in 4 hours.
From our sponsors
Német lap: Aszad elnök nem engedélyezte vegyi fegyver bevetését - az állítólagos kérést mindig visszautasították
Sep 8th 2013, 07:42

Egy német lap szerint lehallgatási adatok azt valószínűsítik, hogy nem Bassár el-Aszad elnök engedélyezte vegyi fegyver bevetését Szíriában, ahol a kormányerők egyes parancsnokai már hónapok óta kérték a mérges gáz bevetésének engedélyezését az elnöki palotától.

A Bild am Sonntag című lap legfrissebb számában biztonsági kérdésekkel foglalkozó német körökre hivatkozva arról adott hírt, hogy a szíriai partok közelében cirkál a német flotta Oker nevű kémhajója, amelynek - rádióbeszélgetések lehallgatásai alapján szerzett - adatai azt mutatják, hogy egyes szíriai dandár- és brigádparancsnokok már 4 hónapja kérték vegyi fegyver bevetésének az engedélyezését az elnöki palotától. A kérést mindig visszautasították, és valószínűleg nem Bassár el-Aszad elnök engedélyezte a mérges gáz augusztus 21-i bevetését, amelynek következtében több mint 1400-an haltak meg.

A lap emlékeztetett arra, hogy Angela Merkel német kancellár az amerikai katonai beavatkozásról döntő washingtoni kongresszusi szavazás előtt a szíriai válság politikai megoldása mellett foglalt állást. Kifejtette, garantálni kell, hogy ne ismétlődhessen meg a tömegpusztító vegyi fegyver bevetése, és hogy felelősségre vonják a bűnösöket.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése