2013. szeptember 8., vasárnap

Kuruc.info: Szexuális szolgáltatásokat vettek a pénzügyőrök

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Transform Self-Doubt into Confidence

Find Your True Path In Life, Release Inner Blocks, & Move Forward With Confidence. Sign up for this $21 online course by Max Highstein today.
From our sponsors
Szexuális szolgáltatásokat vettek a pénzügyőrök
Sep 8th 2013, 11:00

Erotikus szolgáltatásokat ígérő internetes hirdetések alapján hajtottak végre augusztusban ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a Dél-Alföldön, az eljárások végén egymillió forintot meghaladó mulasztási bírság kiszabása várható - közölte a hatóság vasárnap az MTI-vel.

A közlemény szerint az ellenőrzések egy részében telefonon egyeztetett időpontokban és helyszíneken jelentek meg a járőrök, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínálók körében végeztek ellenőrzéseket. Ezekben az esetekben a pénzügyőrök nem sokkal az ellenérték átadása után - közlésük szerint a felkínált szolgáltatás igénybevétele nélkül - igazolták magukat és adóköteles tevékenység adószám hiányában történő folytatása miatt több adóigazgatási eljárást indítottak. Ezen túl az illetékes járásbíróságnál feljelentést tettek tiltott prostitúció miatt.

Az egyik ellenőrzött ember ellen - közvetítői tevékenység miatt - a pénzügyőrök fiatalkorú sérelmére elkövetett kerítés bűncselekmény megalapozott gyanújával tettek feljelentést.

A hatóság az akciósorozat folytatásaként legénybúcsúkra, leánybúcsúkra megrendelt sztriptíz- és chippendale-szolgáltatásokat is ellenőrzött. Előzetesen minden esetben - szintén internetes hirdetések alapján - telefonon egyeztették az időpontokat és helyszíneket. A "szolgáltatók" minden alkalommal megjelentek az előre megbeszélt helyen és időpontokban, de a szolgáltatások ellenértékének átvétele után egyetlen esetben sem állítottak ki számlát vagy nyugtát - olvasható a tájékoztatásban.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése