2013. szeptember 8., vasárnap

Kuruc.info: Kezdeményezik a kosárlabdacsapat balesetét okozó idős férfi előzetes letartóztatását

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
300+% Conversion Increase

Learn how startups and leading businesses alike are getting huge results using web personalization and behavioral targeting the easy way in this ebook. Get it now!
From our sponsors
Kezdeményezik a kosárlabdacsapat balesetét okozó idős férfi előzetes letartóztatását
Sep 8th 2013, 09:42

Kezdeményezi a rendőrség a szombat délután Kapuvár közelében történt buszbaleset okozásával gyanúsított férfi előzetes letartóztatásba helyezését - közölte az MTI érdeklődésére vasárnap a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Tóth Gabriella elmondta: az erről szóló indítványt hétfőn terjesztik elő. A sajtóügyeletes korábbi tájékoztatása szerint a 69 éves kapuvári férfi ellen - akit szombat este a győri kórházban őrizetbe vettek - halálos tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt indul eljárás.

A HAT-AGRO UNI Győr női kosárlabdacsapatát szállító busz szombaton frontálisan ütközött a 85-ös főúton egy a sávjába áttérő személyautóval Kapuvár és Vitnyéd között, majd az árokba borult. Tapodi Péter klubigazgató a helyszínen, Fűzy Ákos vezetőedző a győri kórházban vesztette életét. A csapat egyik szerb játékosának, Natasa Kovacevicnek a lábfejét amputálni kellett Győrben. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója, Oláh Attila tájékoztatása szerint intézményükbe két embert szállítottak súlyos, négyet könnyebb sérülésekkel, köztük a busszal ütköző személyautót vezető idős férfit. A súlyos sérültek egyikének, Fűzy Ákos vezetőedzőnek az életét már nem tudták megmenteni.

A soproni kórházba nyolc embert vittek, ötüket könnyebb sérüléssel. Az MTI vasárnap délelőtti megkeresésére a soproni kórház azt közölte, hogy a három súlyos sérültet továbbra is az intézmény traumatológiai osztályán ápolják, az öt könnyű sérült már elhagyhatta a kórházat. A győri intézmény későbbre ígért tájékoztatást a sérültek állapotáról. A szombathelyi kórház - amelynek főigazgatója szombaton azt jelezte, hogy egy férfit és egy nőt súlyos sérülésekkel szállítottak az intézménybe - vasárnap délelőtt azt közölte az MTI-vel: a két páciens állapotáról hozzátartozóik kérésére nem adnak információt.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése