2013. szeptember 8., vasárnap

Kuruc.info: Jobbikos győzelem Nagykanizsán

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Jobbikos győzelem Nagykanizsán
Sep 8th 2013, 13:14

A hétvégén tartották meg a jubileumi, X. Kanizsai Bor- és Dödölle Fesztivált Nagykanizsán, amelyen képviseltette magát a nagykanizsai Jobbik és az Ifjúsági Tagozat is, (Leg)Jobbik néven.

Zoom

A főzőversenyt kihasználva a csapat standolással is készült, melynek eredményét jól mutatja, hogy a nap végére az összes szórólap, újság és kódex elfogyott, illetve többen jelezték belépési szándékukat a pártba, illetve az Ifjúsági Tagozatba. A Zakó László országgyűlési képviselő, csapatkapitány – tíz évvel ezelőtt ő kezdeményezte a helyi képviselő-testületben a rendezvény megtartását – és Rázsó Ferenc gárdista „séf" vezette csapat birkapaprikással nevezett a tájjellegű étel kategóriában.

Zoom

A sok ezer érdeklődőt vonzó, 26 csapat részvételével megtartott versenyen a szakmai zsűri döntése nyomán a (Leg)Jobbik aranyérmet szerzett és megkapta a Nagykanizsa Megyei Jogú Város polgármestere által felajánlott különdíjat is.


Díjátadáskor Rázsó Ferenc színpadon elhangzó „Adjon az Isten!" köszöntését visszhangozták az érdeklődőktől zsúfolt belváros házfalai. A Fő út „Szebb jövőt!"-tel felelt neki.

(Olvasónktól)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése