2013. szeptember 27., péntek

Kuruc.info: Kínai gyerekrabló hálózatot göngyölítettek fel

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Interested in raw organic food?

Learn from Celebrity Raw Eco Organic Chef Bryan Au what it takes to become a famous Raw Celebrity Chef! Join his online class for just $20.
From our sponsors
Kínai gyerekrabló hálózatot göngyölítettek fel
Sep 28th 2013, 05:42

A közbiztonsági minisztérium tájékoztatása szerint a tizenegy tartományban végrehajtott átfogó műveletben egy olyan hálózatot göngyölítettek fel, amely gyerekeket rabolt, vett és adott el.

A csoport főképpen a délnyugat-kínai Jünnan és Szecsuán tartománybeli gyerekekre vetette ki "hálóját", az elrabolt gyerekeket később más tartományokba szállították.

A gyerekrablás nagyon komoly problémát jelent Kínában, ahol a rendőrség gyakran folytat a mostanihoz hasonló akciót, hogy lecsapjon a gyerekekkel üzérkedőkre.

Az egy gyermeket engedélyező családpolitika, a fiúgyerekek hagyományos előnyben részesítése, a szegénység, a törvények nem ismerete, valamint a csecsemők és a gyerekek eladásából remélt törvénytelen haszon mind erősíti az illegális gyerekkereskedelmet.

Kínában tervezik, hogy olyan törvényeket vezetnek be, amelyek büntetik a gyerekeket vásárlókat és azokat a szülőket is, akik saját gyerekeiket bocsátják áruba.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése