2013. szeptember 27., péntek

Kuruc.info: Egy divatbemutatón rombolták tovább a közerkölcsöt a magamutogató feminista lotyók

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
Egy divatbemutatón rombolták tovább a közerkölcsöt a magamutogató feminista lotyók
Sep 27th 2013, 15:47

Most a francia divathetet célozta meg a Femen, a vetkőző csoport két aktivistája ugyanis bejutott a Nina Ricci-show kifutójára. Februárban is jelen volt a Femen a párizsi divathéten, akkor a Versace-bemutató előtt tüntettek "fascism = fashion", vagyis "divat = fasizmus" feliratú táblákkal. A már akkor is feltűnt "model do not go to brothel", azaz kábé: "modellek, ne álljatok kurvának" szlogen most is fel volt festve a két kifutóra rohanó ribancra.

Zoom

Ez az első alkalom, hogy sikerült bejutniuk egy showra, igaz, nem tölthettek ott sok időt. A fashionista.com szerint nem világos, miért tüntetnek az "aktivisták" a divathéten, nem tudni, mi a céljuk a meztelenkedéssel. A képen látható kifejezéstelen arcú modell, a 18 éves Liverpool-i Hollie-May Saker egyébként az incidens után Twitterén borult ki a tüntetőktől, akik tönkretették szereplését. "A ribancok tönkretették a vonulásom!" – írta a lány, de miután a sajtó felkapta a dolgot, gyáván törölte oldaláról a felháborodott megjegyzést.

Zoom

Nem tudni, miért pont Nina Ricci bemutatóját vágta tönkre a Femen, mert egyébként semmi felháborító nem történt – nem voltak a modellek az átlagosnál soványabbak, nem volt szőrme a kifutón etc.

Zoom
Zoom
Zoom

(Dívány nyomán)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése