2013. szeptember 27., péntek

Kuruc.info: 50 dollárért 94 késszúrással ölő rablógyilkost küldtek a másvilágra Texasban

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
50 dollárért 94 késszúrással ölő rablógyilkost küldtek a másvilágra Texasban
Sep 27th 2013, 09:06

Újabb halálra ítéltet végeztek ki csütörtökön este Texasban, az idén már a tizenharmadikat. Ezúttal egy 37 éves férfinak adtak be halálos injekciót. Bűne különös kegyetlenséggel elkövetett rablógyilkosság volt, zsákmánya mindössze 50 dollár (11 ezer forint).

Arturo Diaz - az elítélt - még 1999-ben 94 késszúrással megölt egy 25 éves férfit, akit tettéhez megkötözött. Diaz a kivégzőcella ablakán keresztül búcsúcsókot küldött anyjának és nagyanyjának, akik elmentek kivégzésére. A méreginjekció beadása után 17 perccel nyilvánították halottnak.

A férfit pentobarbitallal altatták el örökre, akárcsak a kedden Ohióban kivégzett elítéltet. Ohióban utoljára használták a szert, mert lejár a szavatossága, gyártója pedig nem hajlandó szállítani újabb adagokat, mondván, nem akar közreműködni emberek halálában. Texasban e hónapban már le is járt a pentobarbital-készlet szavatossága, az állam más forrásból - más kereskedőtől vagy gyártótól - szerezte be a csütörtöki kivégzéshez szükség a szert. A forrást nem volt hajlandó felfedni az AP amerikai hírügynökségnek.

Ohióban úgy döntöttek, hogy más kivégzési módot fognak alkalmazni a jövőben, de hogy milyet, azt csak október 4-én jelentik be.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése