2013. szeptember 27., péntek

Kuruc.info: Idős asszonyra támadtak Balog kedvencei Jászszentandráson

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Idős asszonyra támadtak Balog kedvencei Jászszentandráson
Sep 27th 2013, 17:18

Óriási a felháborodás Jászszentandráson azt követően, hogy a helybéliek értesültek községük egy idős lakójának brutális megtámadásáról. Az idős asszonyt veje megkötözve találta meg saját házában, amikor reggel látogatóba érkezett hozzá.

A támadást követően az idős hölgyet kórházba szállították, jelenleg is ápolják. Arról eltérően szólnak helyben, hogy a nénit megverték-e támadói mielőtt megkötözték, ugyanakkor ez érthető módon egyáltalán nem befolyásolja semmiben azt a tényt, hogy mélységesen felháborította a településen élőket a támadás.

Az elmúlt hetekben több alkalommal is volt arra példa, hogy a település érintett részén melléképületekbe törtek be, illetve az udvarról vittek el használati tárgyakat, fémeszközöket alkatrészeket, kábeleket. A település ezer részén nagyobb kiterjedésű belső kertek találhatók, amelyek mögött már csak a határ, a külterület található.

– Elképzelhető, hogy a támadók azt használták ki, hogy nincsenek hátsó szomszédja ezeknek a telkeknek és a határ felől érkezve úgy lophatják meg az embereket, hogy az nehezen észrevehető – mondják a faluban. – Arra azonban még nem volt példa mostanában, hogy a lakóházba is betörtek volna.

A település polgármestere, Banka Ferenc elmondta, hogy valóban óriási a felháborodás Jászszentandráson. – Ilyen bűncselekményre még nem volt példa a faluban – mondta a településvezető. – Egy békés, nyugodt községről van szó, ahol egyáltalán nem jellemző a betörések halmozódása, a mostani eset azonban felkorbácsolta az indulatokat.

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás elkövetőit keresi

A Jászberényi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettesek szeptember 26-án az esti órákban Jászszentandráson a Rákóczi úton kiraboltak egy idős asszonyt saját otthonában – tájékoztatta a Szoljon.hu-t dr. Botkáné Belinszky Nóra, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével, vagy az elkövetőkkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Jászberényi Rendőrkapitányságot a 06-57/504-280 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(Szoljon nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése