2013. augusztus 24., szombat

Kuruc.info: Viperás cigány támadás Pápán - íme az elkövetők

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Viperás cigány támadás Pápán - íme az elkövetők
Aug 24th 2013, 13:16

Két ismerőse bántalmazott 2013. augusztus 21-én este egy férfit Pápán az autóbusz-pályaudvaron.

A Pápai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 21 éves B. Balázs pápai lakos és a 37 éves homokbödögei B. Róbert, továbbá a pápai 20 éves K. Nikolett Kornélia ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Balázs és B. Róbert gyanúsítottak 2013. augusztus 21-én, este 18 óra körül a pápai autóbusz-pályaudvaron odarohantak egy vanyolai férfi ismerősükhöz, akit bántalmazni kezdtek. A földre kerülő sértettet több ízben megrúgták, valamint B. Róbert a nála levő fém bottal többször megütötte. A férfi párja is kapott egy kisebb pofont, amikor a védelmére kelt.

A helyszínen végzett adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül ismertté vált a két támadó kiléte, akik ellen a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya elfogatóparancsot bocsátott ki. B. Balázst a rendőrök még aznap elfogták és őrizetbe vették. Társát, B. Róbertet ezután is nagy erőkkel keresték az egyenruhások, aki ennek hatására másnap délután önként feladta magát a rendőrkapitányságon, ahol őrizetbe vették. A nyomozók három személyt, köztük B. Balázs barátnőjét, a bűnsegédként eljárás alá vont K. Nikolett Kornéliát – aki a nyomozás jelenlegi adatai szerint a bántalmazás helyszínére hívta a 29 éves sértettet, illetve a támadásnál is jelen volt – gyanúsítottként hallgatták ki. A Pápai Rendőrkapitányság előterjesztést tett a két férfi előzetes letartóztatásának indítványozására – olvasható a Police.hu-n.

Egy olvasónk szerint az alábbi elkövetőkről van szó:

B. Róbert = Bogdán Róbert, Facebook-oldala itt.

B. Balázs = Beéry Balázs (talán annak a Beéry családnak a tagja, akik annak idején a Cozma-gyilkosságban is érintettek voltak), Facebook-oldalán azonban Báro Balázsóként szerepel, mert az sokkal rajosabb (mint ahogy a fenti cigány sem Róbert, hanem Roberto).
Zoom
K. Nikolett = Kamondi Nikolett, azaz Bubi, Facebook-oldala itt.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése