2013. augusztus 24., szombat

Kuruc.info: 60 millió forintot utaltak át maguknak két Pest megyei önkormányzat vagyonából

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
60 millió forintot utaltak át maguknak két Pest megyei önkormányzat vagyonából
Aug 24th 2013, 16:18

Csalással, magánokirat-hamisítással és orgazdasággal gyanúsít a rendőrség három embert, akik 2005 és 2010 között 60 millió forinttal károsítottak meg két Pest megyei önkormányzatot. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság majdnem kétéves nyomozás után tett vádemelési javaslatot a Pest Megyei Főügyészségen – közölték szombaton.

A főkapitányság 2011 októberében indított nyomozást csalás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen egy Pest megyei önkormányzat feljelentése alapján. Az önkormányzat azután fordult a rendőrséghez, hogy az adófolyószámla egyeztetésekor eltérést észleltek, és megállapították, hogy nyolc bankszámlaszámra jogosulatlan átutalások történtek.

A gazdaságvédelmi nyomozók eljutottak A. Judit 34 éves, A. Erik 39 éves nagykovácsi, valamint Cs.-né Sz. Andrea 44 éves budapesti lakosokhoz, és 2012 áprilisában gyanúsítottként hallgatták ki őket. A két nőt csalással és magánokirat-hamisítással, a férfit orgazdasággal gyanúsítják.

A rendőrök a gyanúsítottaknál házkutatást tartottak, és intézkedtek a bankszámláik zárolásáról. Kiderült ugyanis, hogy 2005 és 2010 között több mint 60 millió forintot utaltak át maguknak jogosulatlanul – közölte a rendőrség.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése