2013. augusztus 24., szombat

Kuruc.info: Gyurcsány pofájával szennyezik be az országot - várjuk a korrigált plakátokat!

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Gyurcsány pofájával szennyezik be az országot - várjuk a korrigált plakátokat!
Aug 24th 2013, 12:49

"Imázskampányt" indított a hónap elején a Demokratikus Koalíció, a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel.

A "jó hírt" a buzoid Molnár Csaba közölte.


Egy 2010-es korrigált plakát

A párt ügyvezető alelnöke és kampányfőnöke azt írta, hogy a Gyurcsány Ferenc elnököt ábrázoló, Összefogással a Köztársaságért feliratú óriásplakátokkal folytatott akcióval egyrészt összefogásra szólítják fel az ellenzéki pártokat, másrészt jobban meg szeretnék ismertetni a DK nevét a közvéleménnyel. (Magyarul: az agyhalott MSZP-s kádáristák a mai napig nem tudják felfogni, hogy szeretett szemkilövőjük más pártban politizál, erről maga ElQró is gyakran panaszkodik - a szerk.)

A kampány a Facebookon folytatódik, majd szórólapozással és kitelepülési sorozattal fejeződik be. Az akció során több mint ötszáz plakátot tesznek ki, elsősorban vidéken és kistelepüléseken.

A közlemény szerint a plakátkampány mintegy nyolcmillió forintba kerül, amit adományokból, valamint a DK vezetőinek és országgyűlési képviselőinek személyes felajánlásaiból (azaz lopott pénzből) finanszíroz az állami támogatásban nem részesülő antimagyar párt.

Mi viszont szeretnénk őket egy kis támogatásban részesíteni: tájékoztatni arról, mit gondolnak róluk és eddigi tevékenységükről a magyar emberek. Tekintsék úgy, hogy megspórolnak ezzel egy költséges felmérést.


Várjuk a photoshopos alkotásokat vagy a fényképeket a korrigált, kiegészített plakátokról - és természetesen közzé is tesszük őket. Korábbi gyűjteményünk: 2010-es korrigált és photoshopos választási plakátok

Ez az alapplakát:

Zoom

(Kuruc.info - MTI nyomán)

Frissítés: Olvasóink alkotásai:

Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom

Megérkezett az első "kültéri" alkotás is - veszprémi hazafiak munkája:

Zoom
Zoom
Zoom

További kültéri korrekciók:

Zoom

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése