2013. augusztus 24., szombat

Kuruc.info: Kubatov ultimátumot adott a Csatáry Lászlóra emlékezőknek; engedély nélkül nincs több molinó

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Try New Relic at no charge

Deploy New Relic and get your Nerd Life t-shirt. Monitor your Ruby, PHP, Python, Java and .NET web apps in less than 2 minutes.
From our sponsors
Kubatov ultimátumot adott a Csatáry Lászlóra emlékezőknek; engedély nélkül nincs több molinó
Aug 24th 2013, 09:52

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros hivatalos honlapján jelezte, mostantól csak előzetes egyeztetés után lehet molinókat, transzparenseket elhelyezni a lelátókon, illetve változik az idegenbeli jegyárusítás is. Este Kubatov Gábor klubelnök felhívást intézett a Csatáry Lászlóra emlékező transzparens készítőihez: jelentkezzenek, vagy, ha ezt nem teszik meg, hétfőn a klubnak "meg kell kezdenie" a beazonosítást.


Az FTC tájékoztatása szerint minden transzparenst, zászlót, koreográfiát, molinót (ami feliratot, motívumot, grafikát, jelképet tartalmaz) mostantól csak engedéllyel lehet bevinni a nézőtérre.

A szurkolók minden hazai és idegenbeli bajnoki előtt az adott héten csütörtök 12 óráig küldhetik el tervezett szurkolói eszközeiket a klubnak – olvasható a fradi.hu-n.

Amennyiben valaki előzetesen nem engedélyezett transzparenst vagy egyéb kiegészítőt visz be a stadionba, azt a biztonsági szolgálat az adott mérkőzés idejére elkobozza.

További hír a Fradi háza tájáról, hogy változik az idegenbeli mérkőzések jegyárusítása: mostantól csak szurkolói kártyával rendelkező szurkolók kísérhetik el kedvenceiket a nem hazai pályán zajló találkozókra.

Az ultimátum:

(NSO nyomán)

Frissítés: A szurkolók már válaszoltak is. Kubatov pökhendiségének eredményeként a Facebookon már az ősi rivális lilák, azaz az Újpest, de a Diósgyőr, a Loki, a Kispest, a Hali, a Zete és más csapatok szurkolói is szimpátiájukat fejezik ki a ferencvárosiak hazafias kiállása mellett, vagy éppen a hazaáruló, "listakirály" Kubatov ellen.

A válasz:

Kubatov Gábor most hozzánk szól. Azokhoz, akik a Ferencváros történelmi szerepéhez méltóan, tisztességgel, kegyeletteljesen, ha csak másodpercekre is, de emléket állítottunk egy halálba kergetett magyar embernek. Azokhoz, akik ezt megtették, de talán azokhoz is, akik úgy gondolják, hogy Magyarországon egy embert sem lehet (még akkor sem, ha történetesen magyar...) tisztességes és elfogulatlan tárgyalás, előítéletektől mentes bírósági ítélet nélkül megbélyegezni.

Igen. Ha egy olyan ember kérdezi, aki az Országgyűlés Emberi jogi bizottságának az ülésére évek óta nem jár be, de az ezért járó tiszteletdíjat az adófizetők zsebéből sunyi tolvaj módjára kilopja, szóval ha egy ilyen Kubatov Gábor-féle valaki kérdezi, akkor MI VOLTUNK! Mi voltunk azok, akik kitaláltuk, mi voltunk azok, akik megfestettük, mi voltunk azok, akik becsempésztük a "stadionokba", és mi voltunk azok, akik kifeszítettük ott. A szurkolói kártyaszámunkat viszont fölöslegesen is adnánk meg, hiszen ha Magyarországon valaki köztudottan listákat vezet a polgárokról, az bizony éppen te vagy.

Egy valamit viszont mi is kérünk, kedves Gábor. Most ne bújj el a képviselőtársaid mögé, ne bújj vezető politikusok szoknyája alá, de legfőképp ne bújj a kormány mögé. Vállald a felelősséget! Arra szeretnénk kérni, hogy egy előre meghirdetett sajtótájékoztatón adj magyarázatot a megmagyarázhatatlanra, a munka nélkül felvett adóforintokra. Írj levelet a Facebookra, juttasd el az MTI-nek ([email protected]), a Legfőbb Ügyészségnek ([email protected]), és tegyél töredelmes, beismerő vallomást Budapest Rendőr-főkapitányság Gazdasági Bűnözés Elleni Főosztályán.

Kedves Gábor! Egy valamit meg kell értened akkor is, ha elsőre hihetetlennek tűnhet számodra, hogy vannak ilyen emberek: nem arról van szó, hogy nem szeretünk téged. Arról van szó, hogy a hazánkat mindennél jobban szeretjük.

Most azt kell eldöntened, hogy mi a fontosabb. A hatalom és a pénz, vagy a becsület és a tisztesség. Mi nem adunk ultimátumokat, azt meghagyjuk a politikusoknak, bűnözőknek és neked.

Gyerünk, Gábor!

Itt lehet egy kattintással támogatni a Csatáry László mellett kiállókat:

Egy Újpest-szurkoló is megfogalmazta a véleményét, rátapintva a lényegre:

Újpesti vagyok, de igen, én is vállalom, hogy én voltam. Én is ott voltam, és én is emléket állítottam egy '50-es éveket is megszégyenítő módon meghurcolt embernek, akinek minden más emberrel ellentétben egyetlen percig sem járt az ártatlanság vélelme. Akit még halálában is gyilkosozhat, köpködhet minden zselégerincű politikai csatornapatkány. Ott voltam, és veletek együtt álltam ki mellette. Nem azért, mert biztos vagyok benne, hogy ártatlan volt, hanem azért, mert senki sem bizonyította, hogy bűnös volt.

Kevés nemzet fiainak (és persze lányainak) adatott meg az a felemelő érzés, hogy, gyűlöljék is bármennyire egymást a szurkolók, legyen bármekkora is a rivalizálás a Fradi és az Újpest, a Loki és a Szpari, a Diósgyőr és a fővárosi csapatok, a Zete és a Hali, a Vidi és a Pécs (és még hosszan sorolhatnánk a példákat) között, van, ami képes mindent felülírni. Ha magyarellenes soviniszta ország legjobbjaival játszik a nemzeti válogatott, vagy ha a magyarságunkban sértik meg a hazai ultrákat és huligánokat. Mindkettő elképesztően erős egységet képes teremteni. Azoknak, akik rendre lekicsinylően beszélnek a lelátói élet harcosairól: vegyünk példát az összefogás ezen csodálatos megnyilvánulásáról, túl régóta megosztott a nemzetéért felelősséget érző magyarok tábora!

(Kuruc.info)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése