2013. augusztus 24., szombat

Kuruc.info: Tiszta Amerika: a város fizeti a zaklatási ügyeibe belebukott zsidó polgármester ügyvédjét és a kártérítést

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Creating iOS Games: Beginner Course

Marin Todorov teaches you how to create an iPhone game easily and simply using Cocos2d in this $99 online course.
From our sponsors
Tiszta Amerika: a város fizeti a zaklatási ügyeibe belebukott zsidó polgármester ügyvédjét és a kártérítést
Aug 24th 2013, 09:03

Lemond posztjáról a kaliforniai San Diego polgármestere, akit 18 nő vádolt meg szexuális zaklatással. A 70 éves, demokrata párti Bob Filner lemondása augusztus 30-án lép hatályba.


Filner hivatalos polgármesteri fényképe

A kétszeresen elvált politikust mindössze kilenc hónapja választották meg az Egyesült Államok 8. legnépesebb városának élére. Előtte 20 éven át kongresszusi képviselő volt.

A polgármesterre óriási nyomás nehezedett azóta, hogy júliusban a sajtótitkára, Irene McCormack Jackson beperelte szexuális zaklatásért. A nő elmondása szerint Filner megkérte, hogy jöjjön bugyi nélkül munkába. A polgármester ezenkívül többször mondta neki, hogy szívesen látná meztelenül, csókot követelt tőle, volt, hogy átkarolta a nyakát és a fülébe suttogott.

Miután McCormack benyújtotta a keresetet, 17 másik nő jelentkezett hasonló vádakkal, miszerint a politikus tapogatta őket és sikamlós megjegyzéseket tett a jelenlétükben.

Ebben a híradórészletben látható a 18-ból 17 nő fényképe, van köztük egy néger is:

A zsidó Filner azzal védekezett, hogy "ettől még lehet jó polgármester", és hogy részt vett egy kéthetes viselkedésterápián, mielőtt visszament dolgozni.
A lemondását hírül adó sajtótájékoztatón a másik lebukott, de visszaeső zsidó perverzhez hasonlóan eljátszotta a meghatódottat, és azt hazudta, csak "személyes kapcsolatot" akart kialakítani:

A zsidó és a városi tanács végül megállapodást kötött, nem is akármilyet. Eszerint Filner polgármesteri megbízatása augusztus 30-án megszűnik, cserébe a város állja Filner ügyvédi költségeit 98 ezer dollárig, valamint az "esetlegesen" ellene megítélt kártérítés egy részét.

(MTI nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése