2013. október 1., kedd

Kuruc.info: A Jobbik szerint Kubatov gyilkosokat is foglalkoztathat a Fradi Security tagjai között

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Curious about the benefits of meditation?

In just a few minutes daily, this course will teach you how to relax and relieve stress. Even with a full schedule, you will want to make time for this!
From our sponsors
A Jobbik szerint Kubatov gyilkosokat is foglalkoztathat a Fradi Security tagjai között
Oct 1st 2013, 12:12

A Jobbik szerint Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának, a Ferencvárosi Torna Club elnökének felelnie kell arra: hogyan dolgozhatnak a Fradi Security tagjai között életellenes bűncselekmények miatt elítélt vagy azzal gyanúsított biztonsági őrök.

Zagyva György Gyula jobbikos képviselő emlékeztetett: évekkel korábban a Hajógyári szigeten egy fiatalember belefulladt a Dunába, ami miatt két biztonsági őrt gyanúsítottak meg. Egyikük - B. Ádám Ferenc - nyolc hónapot töltött előzetes fogvatartásban és bár már szabadlábon van, emberölés gyanúja miatt jelenleg is zajlik ellene eljárás.

Ennek ellenére a két héttel ezelőtti Ferencváros-Újpest elsőosztályú labdarúgó-mérkőzésen a korábban meghalt fiatalember testvére felismerte B. Ádám Ferencet a Fradi Security ott dolgozó emberei között. Erről Zagyva György Gyula fényképeket is bemutatott a sajtótájékoztatón.

Kiemelte: a vonatkozó törvények szerint aki ellen két év, vagy ennél hosszabb tartalmú szabadságvesztéssel fenyegetett szándékos bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás folyik, az az eljárás befejezéséig nem dolgozhat biztonsági őrként.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése