2013. szeptember 22., vasárnap

Kuruc.info: A Vörös-tengerbe pottyant egy amerikai harci helikopter

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
A Vörös-tengerbe pottyant egy amerikai harci helikopter
Sep 22nd 2013, 18:51

A Vörös-tengerbe zuhant vasárnap egy amerikai harci helikopter öt emberrel a fedélzetén, a legénység tagjai után még folyik a kutatás – jelentette be az amerikai haditengerészet.

A szerencsétlenség érintettje a HSC-6 (Helicopter Sea Combat Squadron) helikopterszázad egyik MH-60S Knighthawk típusú helikoptere, amely az amerikai haditengerészet egyik legkorszerűbb, irányított rakétákkal felszerelt rombolóosztályához tartozó USS William P. Lawrence-en teljesített szolgálatot - olvasható a bahreini központú 5. flotta közleményében.

"A helikopter öttagú személyzetéről még nincs semmi információ" - közölte a haditengerészet, hozzátéve, hogy "a balesetet nem ellenséges tevékenység okozta". A legénység utáni kutatásban repülőgépek és kisebb hajók is részt vesznek. A baleset oka még ismeretlen, azonban kivizsgálására nyomozás indul.

A USS William P. Lawrence romboló egyike a Vörös-tengeren tartózkodó USS Nimitz atommeghajtású repülőgép-hordozót kísérő öt hajónak, amelyek csak a parancsra várnak, ha esetleg szükség volna rájuk egy esetleges Szíria elleni katonai csapásnál.

A Nimitz eddig az Indiai-óceánon tartózkodott, néhány héttel ezelőtt vezényelték az Arab-tengerre. Az Indiai-óceánon felváltotta volna a Truman repülőgép-hordozó, de úgy döntött a katonai vezetés, hogy az is maradjon az Arab-tengeren, növelendő az amerikai jelenlétet a Perzsa-öböl térségében.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése