2013. szeptember 22., vasárnap

Kuruc.info: Clintonné elnök akar lenni

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
The Vegan Vegetarian Online Cooking School

Learn how to cook vegan in the comfort of your home with this cooking course. Enroll today for just $74!
From our sponsors
Clintonné elnök akar lenni
Sep 23rd 2013, 04:55

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter első ízben jelentette ki nyíltan, hogy fontolóra vette az indulást a 2016-os elnökválasztáson.

Clinton, aki 2008-ban alulmaradt Barack Obamával szemben a Demokrata Párt hivatalos elnökjelöltségéért folytatott küzdelemben, a New York magazin weblapján vasárnap megjelent interjújában elmondta: még nem döntötte el, hogy versenybe száll-e a Fehér Házért, de az üggyel kapcsolatban egyszerre kíván "pragmatikus és realista" lenni.

"Egyáltalán nem sietek. Úgy gondolom, hogy egy ilyen komoly döntést nem lehet könnyedén meghozni, és azt nem is kell a közeljövőben meghozni" - mondta.

Szavai szerint a külügyminiszterként "az első sorból" szerzett tapasztalatainak köszönhetően tisztában van azokkal a politikai és kormányzati kihívásokkal, amelyekkel az ország vezetőinek szembe kell nézniük.

"Mindent megteszek majd, bármilyen pozícióban is találjam magam, azon értékek és annak a politikának a támogatása érdekében, amelyekről úgy gondolom, hogy hasznosak az országnak" - nyilatkozta Hillary Clinton, hozzátéve, hogy továbbra is mérlegeli azokat a tényezőket, amelyek befolyásolni fogják majd a 2016-tal kapcsolatos döntését.

A Clinton-családnak a magazin által megszólaltatott bizalmasai szerint a toronymagasan legnépszerűbb demokrata politikus el fog indulni a választáson.

Hillary Clinton elmondta, hogy a külügyminisztériumból való februári távozása óta sok időt tölt a férjével, Bill Clintonnal. Állítása szerint jelenleg a volt elnök sem arra összpontosít, hogy rávegye az indulásra.

Bill Clinton a CNN hírtelevíziónak nyilatkozva azt állította: nem tudja, mit tesz majd a felesége három év múlva.

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése