2013. szeptember 22., vasárnap

Kuruc.info: Állandó pszichikai terrorban tartják az alkalmazottakat a németországi Aldinál is

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Állandó pszichikai terrorban tartják az alkalmazottakat a németországi Aldinál is
Sep 22nd 2013, 07:09


Újabb részleteket közöltek a volt munkatársak egy könyvben arról, hogyan bánnak az alkalmazottakkal a németországi Aldi áruházláncnál.

Fóliával megkötözték és oszlophoz láncolták az Aldi egy próbaidős alkalmazottját Németországban, és más módon is rendszeresen kegyetlenkedtek a beosztottakkal az áruházlánc dolgozói - írja a Thelocal.de angol nyelvű német hírportál.

A cikk az Aldi egy volt menedzsere, Andreas Straub egyszer már megjelent, nemrég átdolgozott könyvéből idéz részleteket. A könyv első kiadása is nagy vihart kavart, egyebek mellett az állt benne, hogy a diszkontlánc rendszeresen kémkedik az alkalmazottai után. A szerző azt nyilatkozta a hírportálnak, hogy tapasztalatai szerint a helyzet azóta sem javult.


Az új könyvben megszólaló munkatársak az újonnan felvettekre kényszerített kegyetlen beavatási szertartásokról beszélnek, valamint arról, hogy állandó pszichikai terrorban tartották őket a németországi Aldinál töltött idejük során.

Nemrég egy magándetektív számolt be arról a Spiegelben, hogy az Aldi egyik üzletének a vezetője azzal bízta meg, hogy szereljen fel rejtett kamerákat az alkalmazottak öltözőjében, és igyekezzen minél többet megtudni a magánéletükről, anyagi helyzetükről is. A történteket a cég először tagadta, majd elismerte, miután vizsgálatot folytatott az ügyben.

(Origó nyomán)

Kapcsolódó:

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése