2013. szeptember 22., vasárnap

Kuruc.info: Milliókra büntették Demszkyt szabálytalan szobáztatás miatt a horvát hatóságok

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
2012 Intl Green Construction Code

Sign up for the most comprehensive introductory course available on the web for the 2012 International Green Construction Code (IgCC). Just $29.
From our sponsors
Milliókra büntették Demszkyt szabálytalan szobáztatás miatt a horvát hatóságok
Sep 22nd 2013, 19:37

A nyár folyamán a horvát idegenforgalmi szervek nagy erőkkel ellenőrzést tartottak az isztriai Kusariban, a Demszky Gáborhoz köthető ingatlanon.


A panorámás, hatalmas ház értékéről csak annyit, hogy korábbi hírek szerint tulajdonosa 1 millió euróért eladná

Az ellenőrzés során nem kevés bejelentetlen (idegenforgalmi adót, azaz IFA-t) nem fizető nyaralót találtak. Az átfogó razzia során szobákat pecsételtek le, s eljárást indítottak a vendégeket be nem jelentő Demszky ellen, melynek következtében forintban számolva milliós büntetést róttak ki a horvát idegenforgalmi szabályokat évek óta, folyamatosan megszegő volt budapesti polgármesterre.

Demszky gyakran tartózkodik Kusariban, évek óta adja ki szobáit, az ebből adódó bevétele jelentős tétel számára, hiszen nyugdíjasként tengeti napjait Kusariban, ahol egyik telek- illetve házszomszédja az a Mesterházy Ernő, akit Demszky "kijárós" embereként ismertek a városházán, s amúgy az egyik korrupciós ügy vádlottja.

A barátság az elmúlt évek alatt megromlott, csakúgy, mint üzleti kapcsolatuk is. Az Új Ász kíváncsian várta a volt főpolgármester véleményét az ügyben, aki Budapest élén nem volt ilyen elnéző az adók be nem fizetése ügyében. Ám hiába kérdezték, nem kívánt reagálni a hírre, amit a környezetében nyaraló magyarok viszont megerősítettek.

(Új Ász nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése