2013. szeptember 18., szerda

Kuruc.info: Szép csálád: apa és lánya ölte meg a 80 éves berentei bácsit

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Want free Kindle ebooks?

Sign up to receive the best freebie Kindle ebook deals in your email every day.
From our sponsors
Szép csálád: apa és lánya ölte meg a 80 éves berentei bácsit
Sep 18th 2013, 14:05

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az 52 éves H. István és a 27 éves H. Tímea ellen. A nyomozás adatai szerint a berentei elkövetők 2011. november 7-én behatoltak egy helyi lakásba, ahol olyan súlyosan bántalmazták az idős házigazdát, hogy az életét veszítette. Az idős férfi (80 éves volt - a szerk.) lakását a tettesek módszeresen felforgatták, majd a megszerzett készpénzzel együtt elmenekültek a helyszínről.

A kitartó és következetes nyomozás eredményeként a rendőrség 2013. szeptember 17-én elfogta és bűnügyi őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján az apával és lányával szemben, 2013. szeptember 18-án előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személy kilétének megállapítását vagy elfogását közvetlenül elősegítő személy részére a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2011. november 21-én 300 000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Tekintettel arra, hogy a rendőrség a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható H. Istvánt és H. Tímeát elfogta, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetői díjat ezúton visszavonja.

(Police.hu)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése