2013. szeptember 18., szerda

Kuruc.info: Cigánybűnözők akarják megzavarni a Valkón a közbiztonságért szervezett megmozdulást

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
New Thought, New You!

How to create a joyful life of Health, Wealth, Love & Prosperity. This online course is taught by Rev. Scott DeMarco. Enroll today for just $125.
From our sponsors
Cigánybűnözők akarják megzavarni a Valkón a közbiztonságért szervezett megmozdulást
Sep 18th 2013, 16:07

László Attila Szebb Jövőért-elnök felhívása:

Egy újabb állomásához érkezik a héten a Szebb Jövőért Magyar Önvédelem által útjára indított „Nagy rendet a kistérségekben!" rendezvény sorozata.

A rendezvény szeptember 21-én 17 órától a Pest megyei Valkón kerül megrendezésre a Magyar Nemzeti Gárda szervezésében.

Egy újabb olyan településre érkezünk, ahol az alaptörvényben garantált élethez és közbiztonsághoz való jogok súlyosan sérülnek, és nagyon sok helyi lakos számára a település mára már élhetetlenné vált.

A magyar lakosság Valkón is várja és keresi a megoldást a mindennapjaikat megkeserítő, egyre intenzívebben felburjánzó bűncselekmény-sorozatok visszaszorítására. Amíg erre nincs megfelelő kormányzati akarat, addig a magyar emberek melletti határozott kiállás - mint átmeneti tüneti kezelés - továbbra is a cselekvőképes nemzeti szervezetekre hárul.

Ők fogják össze szervezetten azokat a tettre kész hazafiakat, akik rendületlenül, az Isten által rájuk ruházott elhivatottsággal, lelkierővel, kimeríthetetlen energiával végzik küldetésüket hazájuk, nemzetük önvédelmi reflexeinek újraélesztésében.

Mivel információink szerint a demonstráció megzavarására készül az orbáni rejtett erőforrás, rendkívül fontos, hogy a lehető legnagyobb határozottsággal, erővel álljunk fel aznap.

Ezért a rendezvényre várunk minden nemzeti szervezetet, csoportot, illetve szervezeteken kívüli tenni akaró honfitársainkat is.

Oda kell állnotok, oda kell állnunk a félelemben élő vidéki magyarság mellé!


You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése