2013. szeptember 18., szerda

Kuruc.info: Gyanús "gázkészülék-meghibásodási hullám" Fehérváron - a Jobbik kiderítené, mi történt

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Manage your social media

Best social media tool for image publishing to Facebook and Twitter. Look amazing and delight your followers. Get 40% off when you sign up today.
From our sponsors
Gyanús "gázkészülék-meghibásodási hullám" Fehérváron - a Jobbik kiderítené, mi történt
Sep 18th 2013, 08:05

Szeptember 5-én Székesfehérváron rejtélyes módon egyszerre hibásodott meg több száz gázberendezés, mindenkinél egyszerre történt gázszivárgás, egy lakótömböt kitelepítettek.

Az E.ON arra hivatkozott, hogy több "szagos anyagot" kevertek véletlenül a gázba. Valahol nem találtak semmit, viszont lezártak több tucatnyi gázórát, és lakossági panaszosok elmondása szerint teljesen véletlenül E.ON-közeli gázszerelők jelentek meg, hogy jó pénzért felajánlják a javítás lehetőségét. Összehangolt akcióról van szó? Vagy esetleg az E.ON ilyen módon kívánja a rezsicsökkentés hatásait kompenzálni? Mindenesetre az elképzelhetetlen, hogy egyszerre hibásodjon meg több száz gázkészülék...

Ennek kiderítése érdekében a Jobbik a közérdeket képviselve vizsgálati kérelemmel fordult a Fogyasztóvédelemhez a szeptember 5-i székesfehérvári szagos gáz ügyében. Akinek panasza, észrevétele van az üggyel kapcsolatban, kérik, juttassa el az alábbi elérhetőségek valamelyikére: [email protected], 06703723058, illetve a Fejér megyei Jobbik-irodába személyesen (Székesfehérvár, Piac tér 12-14), előzetes időpontegyeztetés után.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése