2013. szeptember 18., szerda

Kuruc.info: Egy hét szenvedés után elhunyt a Nagykőrösön Orbán nem hiába született cigányai által megvert 92 éves magyar asszony

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Create positive health habits and dramatically improve the quality of your life.

Begin by following this comprehensive system that includes tools and techniques Dashama has compiled over the past 12 years traveling the world.
From our sponsors
Egy hét szenvedés után elhunyt a Nagykőrösön Orbán nem hiába született cigányai által megvert 92 éves magyar asszony
Sep 18th 2013, 16:39


Mint arról már beszámoltunk, Nagykőrösön egy héttel ezelőtt egy 92 éves nénit ismeretlen tettesek megkötöztek, közben "házkutatást" tartottak nála, majd mikor rájöttek, hogy csak 10 ezer forint lesz a zsákmány, "búcsúzóul" megverték.

A néninek több helyen eltört az arccsontja és az orra is, s egy hét szenvedés után, tegnapra virradó éjszaka elhunyt.

Az esetről egy helyi lap megkérdezte a rendőrség szóvivőjét, aki szűkszavú közleményében elismerte a támadás tényét (maguktól valószínűleg hallgattak volna arról, hogy milyen véget érnek a tisztességben megőszült magyar emberek, mint ahogy az elkövetőkről sem beszélnek soha, a származás csak akkor számít, ha véletlenül egy cigányt vág valaki nyakon), de a nyomozás kimenetelére való tekintettel bővebb információkkal nem szolgált:

Tájékoztatom, hogy az ügyben a PMRFK Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen, halált okozó testi sértés elkövetése miatt folytat eljárást, melyről jelenleg bővebb információ nem hozható nyilvánosságra.

Beluzsárné Belicza Andrea r. szds.
sajtószóvivő
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

(Heti Hírek nyomán)

Olvasónk levele az eset kapcsán:

Kérlek írjátok meg, hogy mi folyik Nagykőrösön. A helyzet nagyon rossz, sötétedés után az utcán csoportosan (legalább hármasával, de gyakoribbak a 4-5 fős csoportok) grasszálnak a réti négerek, gyakori a szóbeli fenyegetőzés. A rendőrök az eset után erősítettek a jelenléten, és a járőrözés is érezhetően behatóbb, gyakoribb volt, de minden megállítás a cigókkal átmegy egy ilyen "egymás seggét nyaljuk" haveri légkörű beszélgetésbe a megfigyeléseim szerint.

Két járőrautó van a városban, ebből legalább egy folyamatosan jár (30 000-es kistérség), ami nagyon kevésnek mondható, ráadásul a benzin is kevés (belső infóm). További probléma, hogy van 2-3 cigány származású járőr-rendőr és egy magyar rendőr, akinek a felesége ugyancsak cigány származású. Emellett két tiszta magyar járőrről tudok. Tehát olyan járőrt nem lehet kiállítani a gyakorlatban, ahol ne lenne "romás" járőr, a valóságban inkább cigány járőrrel lehet találkozni. Rengeteg a panasz a városvezetőség felé idős, nyugdíjas tisztes emberek részéről, hogy megállítják őket ezek a járőrök, és a tiszteletlen hangnem teljesen általános feléjük.

Ez egy mezőváros, a sok idős ember, mikor hazafelé teker kis terményével a biciklijén, vagy ilyen rendőrökbe botlik, vagy a nevelőintézetek környékén "hörcsögözik" le őket a purdék és fiatal cigány felnőttek. Ez náluk a rabszolga elnevezése Nagykőrösön. "Van-e már hörcsögöd? Ez a hörcsögöd?" - ezek gyakori szófordulatok köreikben olyan magyarokra, akiket a rabszolgáiknak tekintenek vagy már használnak is.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése