2013. szeptember 18., szerda

Kuruc.info: A rendőrségig üldözte áldozatát az erőszaktevő NAV-os - korábban pszichiátrián kezelték

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
A rendőrségig üldözte áldozatát az erőszaktevő NAV-os - korábban pszichiátrián kezelték
Sep 18th 2013, 06:12

Filmbe illő jelenetnek lehettek szemtanúi augusztus 3-án a nógrádi megyeszékhelyen sétálgatók. Ekkor menekült a NAV adóellenőrnője egy kollégája elől, hogy a rendőrök segítségét kérje.

Mint arról beszámoltunk, egy adóellenőr asszonyt saját munkatársa erőszakolt meg és tartott fogva egy napig egy salgótarjáni lakásban.

A nő akkor szökött ki a lakásból, amikor a férfi lement a garázsba a kocsijához.

Az áldozat kifutott a bérházból, átszaladt a szomszédos patakon, a kertek alatt igyekezett menekülni, hogy ha autóval üldözőbe veszi őt Sz. József (60), akkor se tudja elkapni. Csakhogy hiába taktikázott: amikor kiért egy autóútra, motorzúgást hallott, és látta, hogy a férfi száguld felé kocsijával. A nő egy sövény mögé bújt, és ott várt egy darabig, majd újra elindult, hogy megkeresse a rendőrséget.

Beszaladt egy üzletbe, az eladótól sírva azt kérdezte, merre van a kapitányság. Miután útbaigazítást kapott, újból rohanni kezdett az úttesten. Közben az autót figyelte, és nem vette észre, hogy a férfi ekkorra már letette a kocsiját, és futva eredt a nyomába. Egészen a rendőrségig üldözte.

– A történtek úgy felzaklatták a sértettet, hogy az első pillanatokban az ügyeletes tisztnek el sem tudta mondani, mit akar – mondta el egy ott dolgozó szemtanú.

A férfiról azóta kiderült, hogy korábban pszichiátrián is kezelték. Amikor ezt megtudták, munkahelyén, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalban (NAV) gépkocsivezetőnek minősítették vissza. Erős nyugtatókat is szed betegségére, feltehetőleg akkor is zavart állapotban volt, amikor tettét elkövette.

A nyomozás kiderítette azt is, hogy éjszaka is őrködött túsza fölött. Rövidnadrágban és világító bányászsisakban járkált a lakásban, a rémült nő meg sem mert mozdulni. Az üggyel kapcsolatban a NAV-nál nem nyilatkoztak.

(Blikk nyomán)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése