2013. szeptember 14., szombat

Kuruc.info: Számos középiskola még meg sem kapta az "Út a tudományhoz" támogatást, de az Emmi már a tételes elszámolást követeli

Kuruc.info
Kuruc.info hírek // via fulltextrssfeed.com 
Get healthier and fit with celebrity yoga instructor, Sadie Nardini.

The course will teach you a 14 day routine so you can maintain a body more free of toxins and extra weight.
From our sponsors
Számos középiskola még meg sem kapta az "Út a tudományhoz" támogatást, de az Emmi már a tételes elszámolást követeli
Sep 14th 2013, 07:51

A Népszava úgy tudja, az országban számos középiskola nem kapta meg az "Út a tudományhoz" programban az idén februárban elnyert pályázati támogatásokat, bár az elszámolást már júniusban bekérték tőlük.

A lapnak az egyik középiskola tanára elmondta: 750 ezer forintot nyertek, amiből eszközbeszerzést, valamint a résztvevő tanárok és diákok néhány ezer forintos ösztöndíját fedezték volna, ám az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (Emet) - az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) háttérintézménye - nem utalta át a pénzt, csak egy e-mailt küldött a pedagógusnak, felszólítva, hogy június 30-ig küldje el a pályázati pénz felhasználásának tételes elszámolását.

A Népszava szerint több hasonló eset is előfordult a hazai középiskolákban. A tárca lapzártáig nem válaszolt az újságnak az ügyben feltett kérdéseire.

Az Emet honlapja szerint a program célja "a középfokú iskolai oktatásban részt vevő természettudományos érdeklődésű tanulók tehetséggondozása oly módon, hogy a tanulók mentori támogatással kipróbálhassák magukat egyéni és csoportosan végzett kutatásokban is".

(MTI)

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése